• Se kampen mellom Brann - Strømsgodset søndag 7. april kl. 20.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Midtbanespilleren tråkket over da Brann hadde sin første treningsøkt for sesongen på gressbanen nærmest Haukelandshallen. Underlaget der er i øyeblikket av det humpete slaget.
– Det skjedde på grunn av den humpete banen. Frustrerende når underlaget på treningen gir risiko for skade, men lite å gjøre med nå, sier 30-åringen til Bergensavisen.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
– Vi er i tett dialog med Bergen kommune om tilstanden på de to gressbanene på Nymark. Vi ønsker svært gjerne at banen nærmest Haukelandshallen kan jevnes ut, men det er jo et spørsmål om økonomi og når det passer å gjøre det. Kommunens folk gjør uansett sitt ytterste, sier Branns daglige leder Vibeke Johannesen til avisen.
Yttergård Jensen er ikke den eneste som har kjent vreden til gressmatter i begynnelsen av april. I serieåpningen mot Lillestrøm på Nadderud satte Stabæks nysignering Matthew Rusike foten fast i bakken da han skulle legge inn. 28-åringen må tilbringe minst fire måneder på sidelinjen.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14