Tromsø - Lillestrøm 1-1:
– Det er veldig sjelden jeg går ut mot dommeren, men han skal være sikker på at det er straffe hvis han skal dømme straffe. Det der skjer ti av ti ganger i feltet. At han dømmer straffe der etter ti minutter er helt fryktelig spør du meg.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Det sa Simen Wangberg i pausen. Situasjonen han sikter til skjedde etter ti minutter. Da gikk LSKs midtstopper Joonas Tamm ned i en duell innenfor sekstenmeteren og dommer Rohit Saggi pekte på straffemerket.
Arnor Smarason var iskald og satte inn 1-0 til gjestene. Langt fra iskald var Wangberg i pauseintervjuet som var irritert på dommer Saggi.
– I hver eneste duell innenfor sekstenmeteren i hver eneste kamp er det litt holding og riving. Det er begge veier. Så skal man begynne å ta det i denne kampen. Det er vanskelig å forholde seg til en linje, fortsatte Tromsø-stopperen.
Eurosport har vært i kontakt med Saggi etterkampslutt. Dommeren ville ikke stille til intervju på TV.
Se hva Simo Valakari mente om situasjonen. Saken fortsetter under videoen:

– Linjedommeren står å klør seg i ræven

Men elleve minutter før slutt dukket Wangberg opp i feltet og stanget Morten Gamst Pedersens innlegg i mål. En revansje etter å ha laget straffe før pause. Etter kampen gjentok han kritikken.
– Det verste er ikke at han dømmer straffe der, men det at han ikke har en linje. Det er akkurat det samme som skjer ti av ti ganger i feltet der og det skjer to ganger i løpet av andre omgang i LSKs boks. Det nytter ikke å forholde seg til hva som er straffe og hva som ikke er straffe, og da blir det vanskelig å spille utpå der. Men jeg synes vi gjør en veldig god andre omgang. Vi reiser oss spillemessig fra en under pari første omgang. Vi får 1-1 og kjører på videre. Vi får ikke den 2-1 scoringen, sa midtstopperen.
Selv ropte Wangberg på straffe da han gikk ned rett etter pause.
– Det er akkurat det samme. Vi snakker om å holde i trøyen og så skjer det samme. Linjedommeren står å klør seg i ræven ute på siden der. Det er frustrerende.
Se hva Simen Wangberg mente om situasjonen. Saken fortsetter under videoen:

– Den er litt billig

Lillestrøm-spiss Thomas Lehne Olsen fikk også se situasjonen i pausen på video. Også han mener straffen var enkel.
– Den er litt billig. Der er vi heldige.
Rett etter pause gikk Wangberg ned etter en duell i sekstenmeteren uten å få straffe. I studio mente Bernt Hulsker at Tromsø-stopperen ble snytt. Kjetil Rekdal mente LSK-straffen var riktig - og påpekte at dommeren må følge listen han legger gjennom hele kampen.
– Han blir holdt litt der, Wangberg. Jeg er litt enig og uenig med Wangberg. Holding er straffe. Når dommeren dømmer på den første må han følge listen han legger.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05