• Se Haugesund - Mjøndalen søndag 15. september kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
Det melder klubben på sin hjemmeside tirsdag.
Tidligere i sommer testet Wadji positiv for morfin og ble utestengt fra fotball i 14 måneder. Hans opprinnelige kontrakt strakk seg ut 2021, nå er det klart at kontrakten med FKH forlenges med ett år, og blir dermed i FKH ut sesongen 2022.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Vi som klubb har stilt opp for Ibrahima Wadji helt siden han fikk beskjed om den positive dopingprøven og kommer til å støtte han også i tiden fremover. I den forbindelse har han takket ja til en kontraktsforlengelse på et år slik at vi blir minst mulig skadelidende som følge av utestengelsen han har blitt ilagt. Det synes vi vitner om stor raushet fra Ibrahima, men er også veldig illustrerende for ånden i klubben og lojaliteten blant spillerne våre. I FK Haugesund tar vi vare på hverandre, sier Haugesunds daglige leder Eirik Opedal til klubben hjemmeside.
Fristen for å anke dopingdommen for 24-åringen er fortsatt ikke utløpt.
Wadji spilte for Haugesund på lån fra Molde i fjor. Foran årets sesong skrev han under på en treårskontrakt med haugalendingene.
Haugesund ligger på en niendeplass i Eliteserien med 25 poeng etter 20 serierunder. Nå venter en liten landslagspause før Haugesund tar imot Mjøndalen søndag 15. september kl. 18.00.
Sett denne?
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43