Det melder Wadjis advokat i en pressemelding.
– Ibrahima Wadji har etter en totalvurdering av saken og belastningen denne utgjør for han og hans familie, i dag meddelt Antidoping Norge athan godtar Påtalenemndens avgiørelse. Wadji vil takke for støtten han har fåttt fraFK Haugesund, lagkameratene, supporterne, sin agent og mange andre. Utover dette har ikke Wadji ønske om å kommentere saken, står det i pressemeldingen.
I slutten av august ble det klart at Ibrahima Wadji utestenges i 14 måneder etter å ha testet positivt på det forbudte stoffet morfin.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Det var i forbindelse med Eliteserie-kampen mot Kristiansund 19. mai at det ble gjennomført en dopingkontroll av spilleren. Wadji testet da positivt på stoffet morfin, etter at han hadde brukt medisin mot diare.
– Dette er først og fremst en trist sak for både Wadji og klubben. FK Haugesund tar avstand fra all form for bruk av forbudte stoffer. Samtidig har det vært viktig for oss å vise omsorg for Wadji og hans familie slik at de har blitt godt ivaretatt, sa styreleder i Haugesund Leiv Helge Kaldheim til klubbens hjemmesider tidligere.
Tidligere i uken meldte klubben at 24-åringen har signert en ny kontrakt med klubben ut sesongen 2022.
Haugesund ligger på en niendeplass i Eliteserien med 25 poeng etter 20 serierunder. Nå venter en liten landslagspause før Haugesund tar imot Mjøndalen søndag 15. september kl. 18.00.
Sett denne?
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43