SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det er klart at det er spennende å komme til en så prestisjefull klubb som Odd. Jeg har jo vært innom både Sandnes Ulf og Nest-Sotra, og dette er litt høyere standard. Jeg er glad for å være her, sier Odds nyeste keeper Egil Selvik til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Før overgangen var i boks skrev Eurosport at både Odd og Bodø/Glimt hadde lagt inn bud på keeperen. Noe han også selv bekreftet. Selvik forklarer hvorfor han til slutt endte på Odd.
– Det har litt med keeperutviklingen som denne klubben er kjent for. Det er store profiler som har vært innom denne klubben. De gjør ting riktig for å få de opp og frem, og jeg ønsker så klart å utvikle meg på best mulig måte. Jeg har snakket med Einar (Rossbach) og Dag-Eilev (Fagermo) og følte at dette er en klubb som passer til meg med tanke på utvikling og spillemessig. Det er en av grunnene til at det ble Odd, sier han.
Både Rune Jarstein, som spiller for den tyske klubben Hertha BSC, Rosenborgs André Hansen og Viljar Myhra som signerte for Strømsgodset i sommer, har en fortid i Odd.
Utenom Selvik, har også Odd Sondre Rossbach som har stått fast for klubben de siste sesongene. Han har kontrakt med klubben ut 2019-sesongen. På spørsmål om hvordan Selvik ser for seg rollefordelingen mellom de to, svarer han:
– Det avhenger jo av meg selv, selvfølgelig. Jeg må bevise at jeg er på nivå med han og at jeg klarer å spille god fotball. Til syvende og sist så ligger alt i mine hender med tanke på treningshverdag og det jeg presterer i kamp. Nå har ting skjedd litt fort, så primært nå er å bli kjent med gutta, og å komme inn i den treningsrutinen og den hverdagen som kommer med, forteller Selvik som spilte for OBOS-klubben Sandnes Ulf forrige sesong.
– Du er ikke i tvil om at du vil ta Eliteserie-nivået allerede denne sesongen her?
– Jeg hadde en god sesong i fjor og jeg har tro på egne ferdigheter. Hvis jeg klarer å kjempe til meg plassen, så skal jeg gjøre mitt aller ytterste, sier han.
Se intervjuet med Selvik her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03