Liban Abdi var med Kristiansund til Marbella på et prøvespill, men har ikke blitt med klubben videre siden de kom hjem til Norge igjen.
– Interessen vår er der fortsatt, men vi ønsket å se mer av ham. Slik vi har forstått så var ikke det ønskelig fra hans side, forteller sportslig leder i Kristiansund, Kenneth Leren til Eurosport.no
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
Den 30 år gamle vingen er fortsatt uten kontrakt etter at hans avtale med Al-Ettifaq ble terminert i fjor sommer.
– Vi snakker med noen klubber, og det er fortsatt interesse fra Kristiansund. Utover det kan jeg ikke uttale meg noe mer, sier spillerens agent Mikail Adampour til Eurosport.no
Leren gjør det klart at KBK ønsker å hente én spiller før overgangsvinduet stenger. Eurosport.no har tidligere meldt at Kristiansund ønsket å hente inn en som kan bekle både en kantrolle og en spissrolle, og at Abdi var en god kandidat.
– Vi ønsker ennå å signere en spiller som kan spille på kanten og som spiss. I tillegg til Abdi jobber vi med et par andre alternativer, uten at vi kan gå inn på noen navn, sier Leren og legger til:
– Ting skjer fort disse dagene, så jeg kan ikke si noe om hvor nærme vi er.
Med Kastrati usikker til sesongstarten med en strekkskade, betyr det at dersom det ikke kommer inn en ny spiss vil mest sannsynligvis Kristoffer Hoven eller Bendik Bye spille på topp i seriepremiéren mot Viking.
– Det er ennå usikkert om Kastrati blir klar til sesongstarten, men skaden er ikke så ille som vi først fryktet. Det er klart at han mister vikitige uker i sesongoppkjøringen. Da skal man helst ikke risikere ham for tidlig når han er tilbake. En strekkskade er lett å slå opp igjen, sier Leren.
Har du sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03