– I utgangspunktet er vi veldig komfortable med den troppen vi har. Den gruppa har gjort en fantastisk jobb siden januar, og er fortsatt like sultne nå som da. De vil ta steg og utvikle seg hele veien. Det kan jo komme endringer i vår tropp som i alle andre, og vi leter etter gode spillere i alle posisjoner, men føler ikke noen prekære behov. Det er klart at vi er mer skadeutsatte i noen posisjoner enn andre, men vi kommer ikke til å panikkhandle inn mot vinduet, sier sportssjef Aasmund Bjørkan til Eurosport.
Derfor avviser han også at de nå nistirrer på tabellen og stikker hendene dypt ned i pengebunken for ytterligere å sikre posisjonen på gull-plass.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det er den gruppa vi har nå som har fått oss dit. Vi føler at vi hver dag ser en gruppe på trening som er sultne på å ta neste steg. Vi har et ungt lag med en fin utvikling, så for vår del er det nesten mer spennende å se hva som er av interesse rundt våre spillere enn hva vi selv er på leting etter.
For med den suksessen laget har hatt, og ikke minst enkelte spillere som har prestert det de har gjort, er det ingen tvil om at beilerne er mange rundt flere.
Spesielt Håkon Evjen og Amor Layouni er hete navn på overgangsmarkedet.
– Hvis vi tar dem som eksempler, har de prestert veldig, veldig godt, og det er utrolig artig. Så det er oppmerksomhet rundt dem. Det er ikke så mye konkrete bud. Vi vil vurdere alle bud som kommer, og så er det selvfølgelig en helhetstankegang for oss som klubb med tanke på hva vi gjør i dette vinduet. Men igjen, vi er utrolig glade for interesse rundt spillerne våre, det fortjener de. Så får vi bare se, vi vil ta stilling til alle konkrete bud.
– Men det er ingen konkrete bud ennå?
– Nei, altså, det er lite konkrete bud. Det er masse interesse rundt dem, men fra interesse til bud vi må ta stilling til, er det et lite hopp. Men det er ingen tvil om at mange synes det er gode spillere og at mange kunne tenke seg å ha en Evjen eller Layouni på laget, det er gode spillere.
Etter nedsablingen av Vålerenga mandag, ligger Glimt på tabelltopp. En ny avgjørende test kommer allerede fredag, i bortekampen mot Odd.
– Det er spennende dager på alle fronter, sier Bjørkan med et smil.
Overgangsvinduet stenger natt til søndag.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med sending på Dplay og Eurosport Norge fra 20:15.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03