Populære sporter
All sport
Vis alt

Vil ikke kommentere Berisha-jakt – utelukker ikke mer handel

Nicholas Noreng

Oppdatert 20/03/2019 klokken 12:27 GMT+1

Øystein Neerland er ordknapp om Veton Berisha-linken, men vil ikke utelukke at det kommer mer inn i Molde.

Veton Berisha

Foto: AP

TV 2 meldte tirsdags kveld at Molde jakter på Rapid Wien-spilleren Veton Berisha. Tidligere har Eurosport skrevet at både Brann og Viking har vist interesse for å signere 24-åringen.
Adressa melder også at Rosenborg har interesse av å hente spissen.
– Vi har ingenting å kommentere på rykter, forteller Øystein Neerland til Eurosport.no om TV 2s Berisha-opplysninger.
Berisha kom til Rapid Wien for to år siden for en prislapp på 18 millioner norske kroner. Angrepsspillerens kontrakt med den østerrikske klubben går ut til sommeren. Tidligere i vinter har Molde også vist interesse for å hente Stabæks Ohi Omoijuanfo.
Molde har for øyeblikket Leke James, Erling Knudtzon, Thomas Amang og Mathis Bolly som kan brukes på spissplass. Bolly og Knudtzon er mest sansynligvis tiltenkt en plass på vingene. Neerland vil ikke utelukke flere overganger.
– Vi føler vi har gjort slik vi hadde planlagt i forkant av sesongen. Vi har fått inn rutine i ulike posisjoner som vi hadde planlagt, så jeg tror vi er godt forbredt med tanke på troppen, forteller Neerland, før han legger til:
– Vi kikker jo etter å forsterke oss hele tiden. Nå er det ikke så lenge igjen av vinduet, så vi får se hva som skjer de neste ukene, eller om det skjer noe. Vi er godt dekket på alle posisjoner, så det er ikke noe som er prekært for vår del.
Veton Berisha har denne sesongen spilt hovedsaklig på vingene for Rapid Wien, det har endt med fire målpoeng på 17 kamper for serietoeren i østerriksk toppdivisjon. 24-åringen har også spilt i Greuther Fürth før han kom til Rapid Wien, og han startet sin karriere i Viking hvor han har fått over 100 kamper.
Se alle kamper fra Eliteserie-sesongen 2019 på Eurosport Player. Trykk her for å sikre deg tilgang.
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame