AP

Vil ikke kommentere Berisha-jakt – utelukker ikke mer handel

Vil ikke kommentere Berisha-jakt – utelukker ikke mer handel

20/03/2019 09:52Oppdatert 20/03/2019 12:27

Øystein Neerland er ordknapp om Veton Berisha-linken, men vil ikke utelukke at det kommer mer inn i Molde.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

– Vi har ingenting å kommentere på rykter, forteller Øystein Neerland til Eurosport.no om TV 2s Berisha-opplysninger.

Molde har for øyeblikket Leke James, Erling Knudtzon, Thomas Amang og Mathis Bolly som kan brukes på spissplass. Bolly og Knudtzon er mest sansynligvis tiltenkt en plass på vingene. Neerland vil ikke utelukke flere overganger.

– Vi føler vi har gjort slik vi hadde planlagt i forkant av sesongen. Vi har fått inn rutine i ulike posisjoner som vi hadde planlagt, så jeg tror vi er godt forbredt med tanke på troppen, forteller Neerland, før han legger til:

– Vi kikker jo etter å forsterke oss hele tiden. Nå er det ikke så lenge igjen av vinduet, så vi får se hva som skjer de neste ukene, eller om det skjer noe. Vi er godt dekket på alle posisjoner, så det er ikke noe som er prekært for vår del.

Veton Berisha har denne sesongen spilt hovedsaklig på vingene for Rapid Wien, det har endt med fire målpoeng på 17 kamper for serietoeren i østerriksk toppdivisjon. 24-åringen har også spilt i Greuther Fürth før han kom til Rapid Wien, og han startet sin karriere i Viking hvor han har fått over 100 kamper.

Har du sett denne?

Video - Tabelltipset: Se hele vurderingen av Molde

07:52