TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
Rosenborg gjorde et hederlig forsøk på å komme seg videre til gruppespillet i Champions League, men med litt marginer imot på Lerkendal, røyk de ut mot Dinamo Zagreb.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Likevel var det et inspirert og heltent Rosenborg som entret gressmatta på tirsdag. Etter en grusom start på sesongen har trønderne tatt seg opp, også i hjemlig serie, men Vegar Eggen Hedenstad mener de fortsatt kan bli flinkere.
– Vi snakket om det i dag faktisk, at vi må være flinkere til å ta med oss det nivået vi viste mot Dinamo Zagreb inn i Eliteseriekampene. Der har vi ikke vært gode nok, og spesielt ikke i bortekampene på kunstgress, sier han til Eurosport.
Se intervjuet med Hedenstad her:
Den neste Eliteseriekampen er mot Vålerenga på Intility, altså både bortebane og kunstgress, der han mener de har vært svake.
Likevel er han ikke i tvil om at de bør vinne kampen mot et Vålerenga i motgang.
– Vi reiser ned dit i håp og tro om at vi skal vinne den kampen. Og så er Vålerenga et lag som har slitt litt i det siste, men de har gode spillere og er et godt fotballag. Så vi skal ikke ta lett på den oppgaven, men vi er sterke i troa på at vi skal ta tre poeng, sier han.
Rosenborg står med syv seiere, to uavgjort og kun ett tap på de siste ti kampene. Det har tatt dem opp på en fjerdeplass, med bare tre poeng opp til Odd på tredjeplass, som igjen betyr spill i Europa neste år.
Det er heller ikke mer enn ti poeng opp til Bodø/Glimt som leder og åtte poeng til Molde på andreplass. 33 poeng skal spilles om, og Rosenborgs høyreback har langt fra gitt opp seriegullet.
– Det er fortsatt masse poeng igjen å spille om og vi er nødt til å kunne bli minst topp tre for å få muligheten til å spille i Europa som er det store målet. Så får man se til slutt hvor man ender opp, men vi har ikke gitt opp førsteplassen ennå, sier Hedenstad.
Fikk du med deg denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09