Viking - Ranheim 2-2 (Eurosport.no):
For Thorstvedt, som hadde en glitrende start på sesongen og banket inn mål på bestilling, har hatt en litt mer beskjeden periode i det siste.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Søndag var han tilbake slik vi kjenner ham, da han rett etter pause bredsidet inn kampens første scoring etter pasning fra Tripic.
Mindre enn et kvarter senere var de to i fokus igjen, da Tripic la inn til Thorstvedt.
Der det første var ganske enkelt, var det andre pent gjort. Midtbanemannen lurte både Foosnæs og Dønnem og satte iskaldt inn sitt andre.
(Artikkelen fortsetter under):
Før kampen hadde Eurosport en sak om Tripic som avslørte grepet som fikk poengproduksjonen til å løsne. Det levde kapteinen virkelig opp til da Ranheim ble beseiret på hjemmebane.
Med sju minutter igjen av ordinær tid fikk Ranheim reduseringen sin, da debutant Mushaga Bakenga stusset videre til Ola Solbakken som sendte ballen i nettet.
(Artikkelen fortsetter under):
Og debutanten fikk virkelig smaken på det han, for bare noen minutter senere var det nettopp Bakenga som utlignet til 2-2.
– Det var fint det, å endelig ha en god debutkamp. Det smaker godt. Jeg har slitt med lysken i to måneder, men fikk tatt meg inn igjen i løpet av uken her. Da var det bare å gi full guffe de minuttene jeg fikk, sier Bakenga til Eurosport.
Han trengte bare drøye 30 minutter før han satte inn sin første scoring for klubben.
– Det er en spiller jeg virkelig unner det, han har møtt mye motgang de siste sesongene. Med skader og alt sånt, og han har slitt med å komme tilbake til Eliteserie-nivå. Han klarte ikke riktig det i Tromsø, men dette unner jeg Bakenga, som er en utrolig flott gutt, sier Eurosports ekspert Joacim Jonsson i Fotball direkte.
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51