Populære sporter
All sport
Vis alt

Viking vil kjøpe Brann-profil etter et halvt år i klubben

Publisert 01/08/2019 klokken 12:13 GMT+2

Kristoffer Løkberg kom til Bergen fra Ranheim før inneværende sesong. Nå kan han allerede være på vei bort.

Kristoffer Løkberg

Foto: Scanpix

Ifølge Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad, som meldte saken først og sammen sitter på opplysninger, har Viking-trener Bjarne Berntsen over lengre tid vært en beundrer av Løkberg. Nå kan det altså ifølge dem bli en overgang.
Viking har også bekreftet at de har lagt inn bud på en spiller.
Eurosport er også kjent med at Viking har henvendt seg til Brann om spilleren, og at det skal være snakk om en permanent overgang. Ifølge våre opplysninger skal Brann foreløpig ikke ha svart på budet, og det skal også være for tidlig i prosessen til at Løkberg selv er blitt involvert.
Eurosport har foreløpig ikke lyktes med å komme i kontakt med Branns sportssjef Rune Soltvedt. I de to nevnte avisene siteres han på at han ikke ønsker å si noe om saken.
Kristoffer Løkberg skal ikke være tilgjengelig for intervju torsdag.
Brann har tre midtbaneplasser og seks spillere som kjemper om spilletid. Amer Ordagic virker nærmest selvskreven på laget, mens Kristoffer Barmen og Fredrik Haugen begge er tilbake fra skader. I tillegg har også Petter Strand og Ruben Yttergård Jenssen ofte vært benyttet.
Etter å ha vært mye benyttet i oppkjøringen, har trønderen rykket stadig lengre bakover i køen utover i sesongen.
Etter overgangen fra Ranheim i vinter, er det blitt mye tid på benken for Løkberg. 27-åringen, som har en avtale som løper til og med 2021-sesongen, har startet fem av seksten seriekamper så langt denne sesongen.
Tirsdag ble det klart at Viking signerer den finske spissen Benjamin Källman. Den finske U21-landslagsspilleren er allerede på plass.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame