LILLESTRØM / OSLO (Eurosport.no):
Lillestrøm - Viking 0-2
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Viking vant etter to døballscoringer av nettopp Thorstvedt og Viljar Vevatne, i en kamp som ble husket mest for Sheriff Sinyans omdiskuterte røde kort, Thomas Lehne Olsens skade og Tommy Høilands flaggstunt etter kampen.
Men så oppsto nok en pussig situasjon på Lillestrøm. Thorstvedt, Ibrahimaj og Fridjonsson skulle gjennom dopingkontroll, men klarte rett og slett ikke å levere de nødvendige dråpene.
– Når du har sprunget i 90 minutter kan det være vanskelig. De har drukket vann, kaffe og cola, men det hjalp ikke veldig, sier en delvis lattermild Bjarte Lunde Aarsheim til Eurosport.
Det planlagte flyet med resten av Viking-laget gikk dermed uten dem. I tillegg var det neste flyet fullbooket, slik at de ikke fikk plass der heller.
– Det blir hotellrom og fly hjem 08:50 i morgen tidlig på de gutta, sier Vikings assistenttrener.
Han skulle uansett bli igjen i forbindelse med et prolisenskurs, og skal ned til Italia for å se U21-EM. Ifølge ham er trioen ved godt mot.
– De tar det veldig fint, så det går bra. Vi kan ikke klage på det, men det er alltid litt lettere når det skjer på hjemmebane. Og det er klart det hjelper når vi har vunnet, ved tap kunne det kanskje blitt litt mer grining.
Allerede onsdag venter Sandnes Ulf i cupen, så det er viktig for Viking å få de tre spillerne hjem tidlig mandag.
– De rekker trening, og vi har jo en ny, viktig kamp onsdag. Nå får de seg mat og slappet av på hotell, så dette går fint, sier Lunde Aarsheim med et smil.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09