Det melder Viking på sine nettsider. 23-åringen som tok turen til Viking i fjor sommer har vært en av nøkkelspillerne til Bjarne Bertnsen denne sesongen. Den tidligere Grane, Arendal og Mjøndalen-spilleren står med totalt fem målpoeng denne sesongen, fordelt på to scoringer og tre assist.
Dette har tydeligvis landslagsledelsen lagt merke til, og nå kan Viking-spilleren få sin debut for landslaget. Hovedpersonen selv sier til Stavanger Aftenblad at dette er en stor drøm som går i oppfyllelse.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
– Jeg har hatt en drøm om å spille for Kosovo. Det er helt ubeskrivelig at den nå går i oppfyllelse, sier Ibrahimaj til Aftenbladet.
Kosovo spiller i gruppe A, og skal møte England, Tsjekkia, Bulgaria og Montenegro. De to sistnevnte lagene skal møte Kosovo til dyst 7. og 10. juni. Også Odd-spiller Elbasan Rashani og Vålerengas Herolind Shala er tatt ut i troppen.
Den tidligere Eliteserie-spilleren Valon Berisha er som oftest med når det spilles landslagsfotball for Kosovo, men denne gangen er profilen skadet.
  • Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang nå!
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03