• Se Vålerenga - Viking søndag klokken 18 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player! Skaff tilgang her.
Før helgen fikk Joacim Jonsson i oppgave å spå utfallet av Eliteserien med hvert lags plassering og antall poeng i de resterende kampene.
Før Vikings 2-0-seier over søndag Odd spådde svensken at Stavanger-laget kom til å plukke fire poeng på sine ti resterende kamper, og ende på 31 poeng. Det fikk spillerne i Viking-garderoben til å stusse, og tirsdag la Kristian Thorstvedt ut en tweet med bilde av spådommen med teksten "veddemål på om me får mer enn 4 poeng på de siste 10 kampene"?
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Nå gjenstår imidlertid bare ni kamper, og Viking står allerede med 30 poeng.
Gjennom en diskusjon på Twitter har Viking-unggutten nå foreslått at Jonsson må tatovere den poengsummen Viking ender på, dersom de skraper sammen 35 poeng eller mer. Dersom de mørkeblå havner på 34 eller mindre, må Thorstvedt selv tatovere totalt antall Viking-poeng ved sesongslutt.
– Vi leder vel formtabellen de siste fem kampene, så jeg og noen lagkamerater reagerte litt da vi så spådommen. Da syntes jeg det var moro å utfordre ham på den måten. Han må jo stå for det han sier, sier Thorstvedt til Eurosport.no, og gliser.
Eurosport-eksperten har ennå ikke avklart hvor vidt han aksepterer veddemålet eller ei, men sier følgende:
– Den som ser på Indre Bane onsdag får se, sier Jonsson. Onsdag går han i Podcast-studio sammen med Gunnhild Toldnes og Asbjørn Myhre for å spille inn denne ukens episode.
– Thorstvedt mener du er feig om du ikke står for ditt ord?
– Det trenger han ikke være redd for, sier svensken, med et smil om munnen.
Han strekker to armer i været og har ingen problemer med å erkjenne at han ikke akkurat er favoritt i veddemålet, dersom det blir noe av.
– Jeg forstår veldig godt at Kristian er ivrig etter å inngå det veddemålet. Sett i ettertid gjorde jeg ikke en grundig jobb der, og tok for enkelt på oppgaven. Det er nå gjort, og da får jeg stå i det. Jeg innser at jeg har tidenes dårligste sak og odds, erkjenner Jonsson, som altså venter til Indre Bane-podcasten før han gir Viking-spilleren et endelig svar.
Kristian Thorstvedt er i hvert fall trygg på at han har en god sak.
– Sånn som vi har spilt den siste tiden er jeg komfortabel. Jeg er ikke redd for at det ender med at jeg må tatovere meg. Det var jeg som foreslo et veddemål her, og det sier vel sitt om selvsikkerheten min her, sier Thorstvedt, og flirer.
  • Se Vålerenga - Viking søndag klokken 18 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player! Skaff tilgang her.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09