• Se Ranheim - Viking søndag klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss. Skaff tilgang her!
Ikke mange hadde gjettet at Viking skulle være laget med færrest innslupne mål etter fire runder av Eliteserien. Slik har det altså blitt med deres to baklengsmål.
Eurosport-duoen Asbjørn Myhre og Joacim Jonsson mener høyreback Sondre Bjørshol fortjener ros etter måten han har kommet inn i Eliteserien på.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
24-åringen har spilt samtlige minutter for Viking så langt.
– Han har vært veldig bra. Forrige runde hadde han kontroll på Veton Berisha, og på tirsdag var det samme med Sander Svendsen, sier Myhre i denne ukens Indre bane-podcast.
Se høyrepunktene fra Odd - Viking her! Artikkelen fortsetter under videoen.
Jonsson har også latt seg imponere.
– Han har den viktigste egenskapen i seg. Han er nemlig god én mot én, og spesielt defensivt. Han har tempo i kroppen og evner å forsvare seg. Han har rett og slett vært veldig god, sier fotballeksperten.
  • Se Ranheim - Viking søndag klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss. Skaff tilgang her!
Så langt i Eliteserien 2019 mener han kun én høyreback kan konkurrere om bestemannsprisen til nå.
– I tillegg til det nevnte har han også en ro med ballen og er god i oppspiltfasen. I år har han vært en av de beste høyrebackene i Eliteserien, og kanskje den aller beste i år. Jeg liker Tveita i Sarpsborg 08, men Bjørshol har vært veldig god altså, sier han, som erkjenner at han undervurderte Stavanger-laget før sesongen.
– Av de opprykkede lagene trodde jeg ikke at Mjøndalen skulle lekke som en sil mens Viking var det solide og velorganiserte laget. De har mange forflytningssterke spillere, og jeg har nok undervurdert typene, sier Joacim Jonsson.
Viking vant sine tre første seriekamper før de tapte knepent mot Odd tirsdag. Med ni poeng holder de en fjerdeplass i Eliteserien før bortemøtet mot Ranheim i neste serierunde.
Se den nye utgaven av Indre bane her!
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 KLOKKEN 19:52