Den 23 år gamle midtstopperen kom til Stabæk på en låneavtale før sesongen. Han har vært involvert i 14 kamper. Elleve av dem har vært fra start. Han scoret også ett mål. Det kom i 3-3-kampen hjemme mot Sarpsborg 08.
Torsdag melder Stabæk på sine nettsider at estlenderen forlater klubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
«Stabæk Fotball og Flora Tallinn er enige om å terminere låneavtalen for Madis Vihmann. Han returnerer til den estiske hovedstaden og blir ikke å se på Nadderud i andre halvdel av sesongen», heter det i meldingen.
De fortsetter med å takke spilleren for innsatsen, og ønsker ham lykke til med nye utfordringer.
– Det er rett og slett fordi vi har byttet trener, som tenker litt annerledes rundt spillere. Vi signerte også Yaw for litt siden, og har veldig god dekning på midtstopperplass, og dermed ville det blitt litt mindre spilletid på ham. Dette var også et samarbeid mellom to klubber med tanke på å utvikle ham videre, og i tillegg kunne han stått i fare for å miste plassen på det estiske landslaget. Så derfor var det riktig for alle parter, sier sportslig leder Inge Andre Olsen til Eurosport.
Tidligere denne måneden presenterte klubben en ny midtstopper. Yaw Ihle Amankwah returnerte til norsk fotball etter to og et halvt år i Danmark. Nylig ble også den tidligere Jan Jönsson-eleven fra Halmstad, spissen Kosuke Kinoshita, klar for klubben.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03