• Se Vålerenga - Bodø/Glimt fredag fra kl. 14.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
VALLE/OSLO (Eurosport.no):
Etter fem treningkamper denne oppkjøringen har Bodø/Glimt en målforskjell på 27-0. De vant blant annet 5-0 over Strømsgodset og 3-0 mot Aalesund. Fredag er det Vålerenga og Ronny Deilas mannskap som står for tur, men VIF-treneren håper målforskjellen deres er litt dårligere etter fredagens kamp.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg har ikke sett kampene deres, men det er klart det er imponerende uansett når man scorer så mye mål. Men vi får håpe at den målforskjellen blir litt dårligere etter kampen på fredag, sier han til Eurosport.no.
Vålerenga tok med seg både tap, uavgjort og seier hjem fra treningleiren i Marbella. De vant blant annet 2-1 over Kongsvinger og avsluttet med 3-0 over Nõmme Kalju FC.
– Jeg synes vi ser bra ut. Vi har stort sett en skadefri tropp og trener godt. Nå skal vi bruke de siste fire ukene til god trening og ikke minst god matching med Eliteserie-motstand som vil gi oss en pekepinn på hvor vi står, sier VIF-treneren.
Saken fortsetter under videoen:
Vålerengas Fitim Azemi, som spilte for Bodø/Glimt fra 2015 til 2017, synes ikke det er noe skremmende med gamleklubbens målforskjell.
– Nei, det er typisk Glimt i oppkjøringen. Jeg husker når jeg var der selv, da var det som oftest tørr og humpete bane inne i nordlandshallen, og kamper mot Junkern. Men jeg har sett at de har noen fine resultater, mot blant annet Godset som de kjørte over i LSK-hallen. Vi skal ikke kimse av det de kommer med, sier han til Eurosport.no.
26-åringen som var på utlån til Sandefjord på høstsesongen i fjor, synes klubben ligger godt an med oppkjøringen og er glad for å være skadefri.
– For en gangs skyld starter jeg en pre-season uten skader. Fortsetter det slik så kan det bli gøy når sesongen starter, sier han.
– Hvordan ser du på spisskonkurransen slik den er i Vålerenga akkurat nå?
– Det er bare sunt med konkurranse og Matti (Vilhjálmsson) er en bra motstander der. Det er egentlig bra kamp om plassene over alt. Folk står på på trening og gjør jobben. Jeg tror det blir vanskelig for treneren å plukke ut elleve som er faste, legger han til.
Se intervjuet med Fitim Azemi her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03