Populære sporter
All sport
Vis alt

Deila nådeløs etter det fjerde strake kamp uten seier: – Dette er årsverste

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 18/08/2019 klokken 20:49 GMT+2

Et mål tatt ut fra drømmeland gjorde at Ronny Deilas menn nok en gang måtte gå av banen uten tre poeng. Kalddusjen ble komplett da 19 år gamle Velde satte spikeren i kista.

Ronny Deila

Foto: Eurosport

Vålerenga - Haugesund 1-2
Vålerenga tok sommerpause etter å ha nedsablet Bodø/Glimt med 6-0 hjemme på Intility, men etter at høstsesongen gikk i gang har det ikke været mye å juble for i hovedstadsklubben. Uavgjort mot Kristiansund, tap for Strømsgodset, uavgjort mot Stabæk og nå tap mot Haugesund er fasiten.
– Det var ikke en spesielt god kamp av oss. Det må vi bare innrømme. Det lugger helt fra start, selv om vi får en tidlig scoring, sier Magnus Lekven etter kampen.

For selv om det startet perfekt når Herolind Shala dunket inn den første scoringen allerede etter to minutters spill, kom gjestene tilbake.
En som var enda mindre fornøyd enn Lekven var trener, Ronny Deila, som ikke holdt igjen når han skulle oppsummere kampen.
– Det her var årsverste. Det var helt grusomt, rett og slett, sier han til Eurosport etter kampen, og fortsatte:
– Det vi har prestert i de fire kampene etter ferien er alt for dårlig. Vi sitter igjen med to poeng og det er ikke bra nok. I dag er den verste prestasjonen.
Se hele intervjuet med Deila her:
Like etter pause var Niklas Sandberg på plass og scoret et vidunderlig mål. Skuddet fra veldig skrå vinkel lurte seg helt oppe i motsatt kryss, og lagene var like langt.
Rundt midtveis i andre omgang var 19 år gamle Kristoffer Velde på plass og satte inn det som ble nådestøtet.
– Det har vært mye kamper i det siste. Det ble en tøff kamp mot PSV på torsdag, og jeg tror folk begynner å kjenne det i beina nå. Det var tungt i dag, men vi klarte å få med oss tre poeng, og det er vi fornøyd med, sier matchvinner, Kristoffer Velde.
Dermed ble det fjerde strake kampen uten seier for Ronny Deila og hans Vålerenga. Det betyr at dagens vinner, Haugesund, kryper opp i ryggen til Vålerenga på tabellen, som ligger på sjetteplass i øyeblikket med 26 poeng. Det er åtte poeng bak Odd, som har tredjeplassen som gir Europa-spill til neste år.
Se høydepunktene fra kampen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame