INTILITY ARENA(Eurosport.no)
På overtid fikk Jonathan Parr sjansen med høyrefoten sin, og den lot han ikke gå fra seg. Han plasserte ballen fra skrå vinkel nede i hjørnet og sørget for uavgjort i en sjansefattig kamp.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi spiller en meget bra første omgang hvor vi styrer fra a til å. I andre omgang skulle vi gjerne holdt i ballen litt bedre, men jeg synes ikke de skaper all verden så det var litt unødvendig å slippe inn det målet på overtid, fortalte Ronny Deila til Eurosport etter kampen.
Se Parrs mål her: Saken fortsetter etter videoen.
Bård Finne stod for den første omgangens eneste mål når Matthías Vilhjálmsson headet ballen ned til Bård Finne som dempet ballen på brystet og skøyt ballen i mål på volley fra elleve meter.
– Han har vært god i vinter, og der ser vi hvilken klasse-avslutter han er, sa kommentator Kenneth Fredheim da Finne satte inn 1-0.
Resten av omgangen fortsatte i det samme sporet med Vålerenga som dominerte spillet og Strømsgodset som lå dypt og forsvarte seg godt og holdt sjansene til et minimum.
– Jeg synes vi kommer godt ut i fra det, vi slipper til en halvsjanse til Godset, men utenom det kontrollerer vi og styrer det meste, sier assistenttrener i Vålerenga Johannes Moesgaard til Eurosport i pausen.
Saken fortsetter etter videoen. Se Bård Finnes volleymål her:
Den andre omgangen ble en langt mer jevnspilt omgang, men ingen av lagene klarte å skape de massive sjansene til tross for feil ifra begge forsvarene.
Aron Dønnum skapte et par sjanser på slutten når Vålerenga skrudde opp tempoet i angrep, men begge sjansene til 20-åringen gikk til side for mål.
Etter 74 minutter skapte Mos den første sjansen i omgangen for Strømsgodset, da han vant en duell på syv-meteren, men headingen ble for svak og dermed enkel for Kristoffer Klaesson å redde.
– I andre omgang er det en bra kamp fra vår side, og vi klarer å holde ballen slik som vi ønsker. Vi ser framskritt på det vi ønsker å gjøre, sa Bjørn Petter Ingebrigtsen etter kampen.
Har du sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03