Fotball
Eliteserien

Stabæk-juvelen fleiper om at Hulsker ga han kyssesyken

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Hugo Vetlesen

Foto: Eurosport

AvJonas Bergh-Johnsen | Kjetil Ånnevik
13/06/2019 på 09:15 | Oppdatert 13/06/2019 på 09:19

Hugo Vetlesen og Tobias Børkeeiet ble varslet å være ute en lengre periode for kyssesyken. Unggutten virker å være kortere ute enn antatt, og skylder også på Bernt Hulsker for at han ble sjuk.

  • På mandag ser du Stabæk - Tromsø på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!

Hugo Vetlesen og Tobias Børkeeiet fikk påvist kyssesyken kort tid etter U20-VM. Det som ble varslet som et lengre opphold på sidelinjen, ser nå ut til å bli en kortvarig sorg for et allerede presset Stabæk-lag. Eurosport møtte Vetlesen på Nadderud på onsdag, og nå melder unggutten seg frisk og rask.

Eliteserien

Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020

21/04/2020 PÅ 10:27

Her kan du se intervjuet med Vetlesen. Saken fortsetter under videoen.

– Ståa er mye bedre enn det har vært, ellers hadde jeg ikke vært her, det er godt å være tibake, sier Vetlesen. Før han fortsetter:

– Jeg må trappe opp forsiktig og ta dag for dag, jeg kan ikke gå rett tilbake i full trening så jeg ikke får noe tilbake, jeg har fått veldig god hjelp av vår lege, Arne Røde, sier Vetlesen.

Mandag venter Tromsø for Stabæk, og selv om Vetlesen føler seg bra, lar han andre ta seg av vurderingen om han er klar for kamp.

– Jeg er ingen lege, så det er litt vanskelig for meg å si. Jeg føler meg bra i dag, så får vi se hvordan det går de neste dagene, sier unggutten.

– Du og Tobias Børkeeiet blir jo sjuke en liten stund etter å ha vært i boblebadet med Bernt Hulsker, hvilke tanker gjør du deg rundt det?

– Jeg tenkte faktisk litt på det, jeg legger all skyld på Bernt, han får beklage ovenfor oss at vi har fått kyssesyken, sier en lattermild Vetlesen, og fortsetter:

– Man vet ikke hva Bernt har vært bortpå, det kan være farlige greier, gliser Stabæk-juvelen.

Stabæk har som kjent ansatt Jan Jønsson etter at Henning Berg dro på et eventyr til Kypros, og Vetlesen er positiv til svenskens inntog.

– Jeg tror det blir veldig bra, jeg har fått pratet litt med han, og han virker som en fin fyr. Jeg gleder meg til å se hvor dette ender, sier Vetlesen

Se Hulsker og Stabæk-talentene i boblebadet! Saken fortsetter under videoen

Ingen sympati hos Hulsker

Hulsker ble torsdag konfrontert med «kritikken» fra Vetlesen på telefon, og Stabæks unggutter får ingen sympati hos den tidligere Eliteserie-profilen.

– Han har ikke hatt kyssesyken hvis han er frisk allerede nå, da er det kanskje ikke så ille som man skal ha det til, ler Hulsker.

Hulsker har selv vært sjuk, og mener at ungguttene ikke har grunn til å skylde på han.

– Jeg har vært sjuk i en og en halv uke nå, jeg har reist meg og er frisk og rask. Unge og friske gutter som Børkeeiet og Vetlesen får null sympati fra meg, her er det bare å brette opp ermene og spille neste kamp, fleiper Hulsker.

Eliteserien

Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt

14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien

Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess

14/04/2020 PÅ 10:03
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen