Populære sporter
All sport
Vis alt

Vanvittig Karlsen-suser da Ranheim ga Rosenborg en hjelpende hånd

Stian Thelen

Oppdatert 20/10/2019 klokken 20:45 GMT+2

Medaljejagende Odd fikk problemer og gikk på en kjempesmell borte mot Ranheim.

Karlsen

Foto: Eurosport

Ranheim - Odd 4-1:
– Vi er svake og slipper inn to mål på dødball. Det gjør vi sjeldent. I tillegg skaper vi ingenting offensivt. Det er dårlig tempo og lite kreativitet.
Det var Odd-trener Dag-Eilev Fagermos dom etter de første 45 minuttene på Extra Arena i Ranheim. Da hadde Daniel Kvande og Jørgen Olsen scoret hver sin gang på dødball, mens Torgeir Børven også hadde hatt sin nettsus nummer 18 for sesongen.
En misfornøyd Fagermo gjorde to grep. Ut gikk Elbasan Rashani og Filip Delaveris for Markus Kaasa og Tobias Lauritsen.
Men det ville seg ikke for Odd. Skiens-laget hadde en unik mulighet til å distansere Rosenborg i kampen om medalje og spill i Europa neste sesong etter at lørdagens kamp mot Kristiansund.
Se høydepunktene. Saken fortsetter under videoen:
I det 76. minutt kom Michael Karlsen inn for Mushaga Bakenga. Åtte minutter senere gjorde han dagen vondere for Fagermo. Spissen satte inn dagens tredje for Ranheim på dødball før han minutter senere klinte til fra 35 meters hold. Ballen suste over Sondre Rossbach og rett i mål. En fantastisk scoring.
– Dette er årets mål. En fantastisk scoring. Han vet at Rossbach står langt ute, kommenterte Kjetil Rekdal i Fotball Direkte.
Tapet i Trondheim betyr at Rosenborg knapper innpå et poeng på Odd på tabellen. Samtidig klatrer Ranheim opp på trygg plass i Eliteserien før Sarpsborg 08 og Mjøndalen skal ut til dyst.
– At vi slipper inn tre mål på dødball er omtrent like mye som vi har sluppet inn denne sesongen. Jeg tror dette skjerper oss fremover og vi ønsker ikke å være bekjent av et slikt resultat. Vi må virkelig ta oss sammen og alle skjønner at det de leverte ikke holder, sier Odds Steffen Hagen til Eurosport etter kampen.
Se scoringen og intervjuet med Karlsen:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame