Eurosport

Brann holdt på å rote bort seieren på slutten: – Helt unødvendig

Brann holdt på å rote bort seieren på slutten: – Helt unødvendig

16/05/2019 19:31Oppdatert 16/05/2019 21:04

Sola skinte, og det gjorde også spillet på Brann Stadion. Etter å ha kjørt mesteparten av kampen gikk de seirende ut av møtet med Sarpsborg 08.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Brann - Sarpsborg 08, 2-1

En fantastisk ramme i Bergen, med musikk fra buekorpset og en fullstappet tribune badet i sol var det som skulle inspirere Brann til å ta sin fjerde seier for sesongen.

For et heltent Brann stod for det meste av sjanseproduksjonen foran hjemmefansen, og etter 90 minutter stod det 2-1 på måltavla, og Brann sikret sin andre strake seier.

– Det er utrolig deilig. Vi skaper spenning igjen på slutten helt unødvendig. Vi burde punktert kampen tidlig, men så lenge vi vinner så gjør det ingenting, sa Petter Strand etter kampen, som scorte Branns andre mål og ble matchvinner.

Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter etter videoen):

Video - Berisha fortsetter å score for Brann

03:00

Klarte ikke punktere kampen

– Vi hadde god kontroll hele kampen også på overtid får de plutselig to veldig store sjanser, så det var deilig at han blåste av her på slutten, fortsatte Strand.

For det kunne fort endt annerledes. Sarpsborg 08 hadde noen enorme muligheter på overtid. Den situasjonen mener første målscorer, Veton Berisha, at de må slutte å komme i.

– Nå har vi vært gjennom det i neste hver eneste kamp, så nå må vi slutte med det der. Jeg har ikke hjerte snart til å holde på sånn, så det var nervepirrende, sa Berisha og fortsatte:

– Vi hadde muligheter til å sette både 3-0 og 4-0 og punktere kampen, men vi klarer det ikke, så vi må begynne å gjøre noe med det.

– De får oss til å se dårligere ut enn vi vil være

Sarpsborg 08 er derimot inne i en meget dårlig rekke, og med tapet i dag har de fire kamper uten seier. I tillegg har de fortsatt ikke scoret mer enn ett mål i en eneste kamp i denne sesongen.

– Vi har noen store helt på slutten, men Brann er gode i dag. Jeg synes egentlig de har full kontroll og de stresser oss hele tiden. De får oss til å se dårligere ut enn vi egentlig ønsker å være, sa Geir Bakke.

Video - Overrasker Fagermo med stunt i garderoben – bryter ut i latter

01:36

Sarpsborg 08 startet kampen godt, men Brann tok mer og mer over. 30 minutter tok det før Veton Berisha fikk banket ballen over Aleksandr Vasyutin og satte kampens første, og i tillegg spissens andre på to kamper.

– Det var helt nydelig. Vi spiller foran et fullsatt stadion med fantastisk stemning, og de gjør en sinnsykt god jobb gjennom hele kampen, sa Berisha.

– Fortvilende for oss

Petter Strand økte for hjemmelaget litt under ti minutter senere og kunne sende Brann inn til hvilen med en 2-0-ledelse, før Sheldon Bateau utlignet for Sarpsborg 08 ti minutter etter pause.

Det var Brann som presset på for flere scoringer, men som i tidligere kamper denne sesongen så slet Lars Arne Nilsens menn med å punktere kampen. Og det var like før det viste seg å bli skjebnesvarngert. For to minutter på overtid fikk bortelaget en enorm mulighet, men Opdal fikk til slutt avverget.

– Det er fortvilende både for oss, for spillerne, for supportere og alt selvfølgelig, når vi er så nærme, men vi får bare gyve på videre for det finnes ingen snarveier sa en småskuffet Bakke.

Dermed endte kampen 2-1, noe som plasserer Brann på en 7. plass med 14 poeng. Sarpsborg er på sin side på en 11. plass, med kun syv poeng.

Video - Svendsen og Børven har funnet tonen: – En gave at jeg traff han

01:58
0
0