Vålerenga - Tromsø 4-1
Vålerenga har hatt to tunge bortekamper som har resultert i null poeng. Det var tydelig at det ville de snu når Tromsø tok turen til hovedstaden.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
– Det er nok en god hjemmekamp. Vi rotet litt oppe i Romsdal der, men nå er vi tilbake på sporet sier Bård Finne.

Målfest

Han var mannen som satte inn 1-0 på en flott heading, før Herolind Shala scoret via en uheldig Simen Wangberg.
– Vi viser vår sanne styrke. Vi kriger for hverandre og vi blør for drakta. Også kommer sjansene, og så setter vi de. Det er utrolig deilig etter to tap, sier Shala.
LES OGSÅ: Horneland forventer reaksjoner etter nytt tap: – Helt naturlig at det kommer
Chidiera Ejuke scoret deretter på et nydelig dribleraid. Først sendte han Magnus Andersen og Wangberg i pølseboden med en skuddfinte Bojan Zajic hadde vært stolt av, før han med såla kom seg unna Jacob Karlstrøm i buret.
Med målet åpent kunne nigerianeren enkelt sette Vålerengas tredje.
– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg synes det er et bra mål og er glad for det. Jeg må bare gjøre mine greier og finne en måte å få det til å fungere, sier Ejuke som også forteller at det er ett av hans beste mål.
– Han viser ren magi, så det var deilig å få han i gang i dag, sier Shala om Ejukes mål.

Klønete selvmål

Tromsø slo likevel tilbake, men de trengte hjelp for å få den i mål. Johan Lædre Bjørdal prøvde og klarere, men på klønete vis bredsidet han ballen i eget mål.
Hjemmelaget var derimot ikke ferdig helt ennå. Shala spilte nydelig vegg med Matthías Vilhjálmsson, før han dunket inn sin andre for kvelden, og Vålerengas fjerde.
Dermed slo Vålerenga tilbake etter de svake bortekampene, og med seks poeng legger de seg på en 5. plass. Tromsø fortsetter derimot å slite. De står fortsatt med kun én seier denne sesongen, og ligger foreløpig på kvalikplass.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53