DRAMMEN (Eurosport.no):
– Jeg føler ikke at vi har noen mangler, men vi jobber hele tiden med å få inn spillere. Jeg er ganske sikker på at det kommer inn flere spillere før vi starter serien, sier Strømsgodset-spiller Bjørn Petter Ingebretsen på spørsmål om troppen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Strømsgodset har hentet inn fem spillere før den kommende sesongen. I tillegg har de fått tre spillere tilbake som har vært på lån. BP utelukker ikke at det kan komme flere signeringer før overgangsvinduet stenger, men vet ikke i hvilke posisjoner ennå.
– Det vet vi ikke helt ennå, men vi jobber med flere ting parallelt. Vi er alltid ute etter å se gode spillere.
– Så du utelukker ikke at det vil komme inn flere før overgangsvinduet stenger?
– Nei, det utelukker jeg ikke.
Se intervjuet med BP her. Saken fortsetter under:

– Ledertyper

De to siste signeringene til Strømsgodset er dansken Martin Spelmann og franskmannen Yacouba Sylla. BP forteller at sistnevnte fortsatt er i Belgia og ikke er på plass for å trene med laget før mandag. Spelmann har allerede hatt sin første uke med klubben.
– Vi har Martin som har vært her noen dager nå og han har allerede glidd godt inn i gruppen. Så vi er veldig fornøyd med å ha Martin her, som vi har blitt godt kjent med, men vi gleder oss også til at Sylla kommer på mandag, sier BP.
Han mener det er flere ting nysigneringene kan bidra med.
– Det er rutine, litt villskap og duellspill. Begge er ledertyper. Så det er egentlig det vi har etterlyst litt i hele oppkjøringen. Vi føler de to passer veldig godt inn i det vi har fra før.
I tillegg har Godset hentet inn Viljar Myhra fra Odd, Nicholas Mickelson fra HamKam og Halldor Stenevik fra Brann. Mathias Berg Gjerstrøm, Matias Tjellaug Finnestrand og Stian Ringstad er tilbake etter å ha vært på lån. Få oversikt over alle overgangene i Eliteserien her.
Se hva Spelmann sa om de første dagene på Godset-feltet:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03