Eurosport

Ulland Andersen håper å rekke sesonginnspurten

Ulland Andersen håper å rekke sesonginnspurten

09/09/2019 18:21Oppdatert 09/09/2019 20:21

Eirik Ulland Andersen har fått nesten hele sesongen spolert etter en avrevet akilles. Nå håper han å rekke slutten av sesongen.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Molde hadde fått en god start på sesongen, og ledet tabellen etter seks kamper. Med ett mål og én målgivende på tre starter og to innhopp hadde også Eirik Ulland Andersen fått en brukbar start.

Men etter å ha scoret tre mål mot Eide i cupen 1. mai var det stopp for i år. Kantspilleren måtte forlate banen på båre med store smerter, og dagen etter ble det bekreftet at det var snakk om en avrevet akilles. Det betydde at han muligens ikke var spilleklar før neste sesong.

Nå har det gått fire måneder av opptreningen, og 26-åringen er ved godt mot.

– Det går fint med meg. Jeg trener hardt hver dag for å bli frisk og komme sterkt tilbake, sier han til Eurosport.

Ulland Andersen har begynt å trene litt med ball igjen, og kommet seg litt ut av styrkerommet. Men når han er tilbake synes han er vanskelig å svare på.

– Det kommer an på hvordan det går med ball og når jeg begynner å spille fotball igjen. Det jeg kan si er at det har gått veldig bra til nå, og om det fortsetter sånn som det har vært nå, så er jeg sterk i troen på at det blir bra til slutt, forteller han.

Molde er involvert i gullkamp denne sesongen, og innehar i øyeblikket tabelltoppen ett poeng foran Bodø/Glimt og fem poeng foran Odd med ti kamper igjen å spille.

Spørsmålet er om Ulland Andersen kan bidra allerede mot slutten av sesongen, eller om han må vente til 2020 med å få spille offisielle kamper for Molde igjen.

– Det er ikke umulig at det blir i år. Vi får bare vente å se. Først må jeg konsentrere meg om å bli frisk, og om jeg rekker å få med meg noen kamper i år hadde det vært veldig gøy, sier han.

Video - Slår tilbake mot børskarakterer: – Driter fullstendig i det

02:03