Mye tyder på at den tidligere landslagsspilleren bytter klubb etter sesongen. Skjelbreds kontrakt med Hertha løper ut til sommeren. Ifølge TV 2 har han en opsjon på ett år til med klubben, men den slår først inn om han spiller 25 kamper eller mer.
Hittil i sesongen har 31-åringen kun spilt sju bundesligaoppgjør.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Skjelbreds klubbjakt åpner muligheten for et comeback på Lerkendal. TV 2 meldte mandag kveld at kanalen vet at midtbanespillerens rådgiver Jan Egil Ludvigsen har vært i dialog med RBK om en potensiell overgang.
Det var i Rosenborg Skjelbred slo igjennom som unggutt. Der spilte han helt fram til 2011. Siden har han vært i tysk fotball, først i Hamburg og deretter Hertha.
Ludvigsen vil verken bekrefte eller avkrefte en mulig RBK-retur for Skjelbred.
– Det er som vanlig stor interesse for Per. Spesielt nå som han er på utgående kontrakt, opplever vi økt interesse fra mange klubber, sier han til TV 2 og fortsetter:
– Per er dog en av de spillerne med lengst fartstid i Hertha, og han er veldig viktig for klubben både på og utenfor banen. Følgelig har Hertha et sterkt ønske om å ha med Per videre, og vi er i tett dialog med Hertha om Pers framtid. Vi forventer en konklusjon i nær fremtid.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03