BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg må jo slå litt reir jeg også, så jeg tror det vil bli enkelt å gjøre Bergen til hjembyen, sier Eirik Holmen Johansen etter hans første kamp som Brann-spiller.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Fredag spilte Brann treningskamp mot Nest-Sotra, hvor de vant 2-1. Holmen Johansen sier han har funnet seg godt til rette i laget.
– Det har vært en veldig bra og åpen gjeng som har møtt både meg og alle de nye spillerne. Jeg føler vi har smeltet bra sammen og jeg har kommet meg inn i kort-gruppen. Samt har jeg spilt litt billiard mot Barmen, så det går veldig bra det, smiler 26-åringen til Eurosport.no.
Se intevjuet med Holmen Johansen her (saken fortsetter under videoen):

– Må jobbe hardt

Treningskampen var Branns første for sesongen og flere av nykommerne fikk vise seg frem, blant annet Marcus Mehnert som signerte for klubben før jul.
– Det var veldig gøy. Jeg har gått gjennom ferien og har gledet meg til den første kampen. Så det var veldig deilig det, svarer han på spørsmål om hvordan han hadde det etter debuten.
– Hva fikk du ut av de minuttene du spilte?
– Jeg ble satt innpå litt på kanten, de vil se meg som en bakromskant, så ble jeg flyttet over på spiss etter hvert. Men det var bare deilig å komme i gang med kamp, synes jeg.
På spørsmål om hvordan han ser for seg sesongen svarer han:
– Jeg er en spiss som elsker å score mål, så målet er å score litt her også. Men jeg tar uke for uke og trening for trening. Jeg må jobbe hardt på, så får vi se hvordan det blir, sier han.
Se intervjuet med Mehnert her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03