Populære sporter
All sport
Vis alt

Tromsø slo tilbake: Målkalas, kontroversielt rødt kort og blodig målscorer

Stian Thelen

Oppdatert 06/10/2019 klokken 20:48 GMT+2

Simo Valakari og Tromsø slo grusomt tilbake etter smellen mot Bodø/Glimt.

Tromsø Fitim Azemi

Foto: Scanpix

Tromsø-Kristiansund 5-0
– Slik er fotball.
Det sa Tromsø-trener Simo Valakari i pausen i kampen mellom Tromsø og Kristiansund. Da stod det hele 3-0 til vertene etter to scoringer av Fitim Azemi og én av Lasse Nilsen.
Etter å ha blitt ydmyket av Bodø/Glimt forrige helg slo TIL grumsomt tilbake mot KBK. Til slutt vant hjemmelaget 5-0 etter at Anders Jenssen steg til værs ut i andre omgang og Onni Valakaris kremmerhus.
Men et skår i gleden var skaden på Fitim Azemi. Da spissen headet inn 2-0 stanget han samtidig hodet i Bent Sørmo. Spissen lå lenge nede og fikk behandling, men en blodig Azemi ble til slutt byttet ut for Morten Gamst Pedersen.
– Han fikk en smell i hodet, men jeg tror det vil gå bra med ham.
Se høydepunktene: Saken fortsetter under videoen:
Mer dramatikk skulle det bli etter pausen. Etter cirka 90 sekunder på banen ble innbytter Jesper Isaksen utvist for en takling på Onni Valakari. En streng avgjørelse av dommer Ola Hobber Nilsen, ifølge studio.
– Det der er helt uforståelig, det er helt vilt å blåse rødt kort for det. Det er ikke noe høy fart heller. Nå har de pratet om at de ikke har dømt på slike taklinger, så nå skal de motbevise at de dømmer på slike taklinger. Er det rødt kort, er det mye røde kort i Eliteserien.
– Jeg følger Joacim. Frispark, maks gult kort, supplerte Kjetil Rekdal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame