Vålerenga - Tromsø: 2-0
Etter ca. 70 minutter spilt fikk Tromsøs Simen Wangberg en albue i ansiktet i en duell. Han ble liggende på bakken en god stund og holdt seg til ansiktet.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Ser ut som om det er en albue fra Magnus Lekven. Går opp med armene bredt ut og skyter de bakover. Kan hende han treffer Simen Wangberg i neseregionen, sa Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud etter skaden.
Da han forlot banen kunne man se et kutt under øyet. Etter kampen sa Tromsø-trener Simo Valakari at det gikk fint med Wangberg.
– Vålerenga-legen sydde han under øyet. Men han er en tøff mann og dette vil bli et nytt arr på ansiktet hans, sa Valakari til Eurosport.no.
Da Eurosport snakker med Wangberg etter kampen han han fått plaster på kuttet. Han sier han ikke tror nesen er brukket.
– Det var et slag i trynet. Men jeg har brukket nesen før og det kjennes ikke så vondt. Det er et godt tegn, selv om den er litt skjev, sier Wangberg til Eurosport.
– Jeg tror vi berger dette. Men det er klart at det er en god trøkk, det var hardt der og da, men jeg tror jeg er på beina igjen innen rimelig tid. Tror ikke det skal gå utover noe seriestart eller noen fremtidige kamper, legger han til.
I januar fikk Sarpsborg-spiller Jørgen Horn en bruddskade under øyet etter en albue i ansiktet. Wangberg sier det er litt ekkelt med slag i ansiktet.
– Jeg har en liten hjernerystelse, men det kommer seg etter noen dager. Nå har vi to dager fri også, så får jeg bruke de godt og så er jeg tilbake igjen, sier han.
Se situasjonen her:

Ikke fornøyd etter 1. omgang

Det tok nesten en halvtime før hjemmelaget satte inn kampen første mål. Chidera Ejuke fikk ballen og slo den deretter videre til Herolind Shala som satte den i det lengste hjørnet.
Flere mål ble det ikke i første omgang og lagene gikk til pause på 1-0.
– Det ser veldig bra ut, vi ser friske ut. Så er vi veldig farlige offensiv så vi kunne fått en eller to til, men vi får ta det i andre omgang, sa Shala i pausen.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):
Tromsøs Simen Wangberg var ikke fornøyd med lagets prestasjon i første omgang og kom med klar tale.
– Sirup. Det går seint i alt vi gjør. Det ser ut som vi har blylodd festet på beina våre. Det her er ikke bra, men synes kampen er litt seig i seg selv. Men vi må opp, vi må først og fremst ha litt energinivå, så må vi begynne å spille våres type fotball for det gjør vi heller ikke. Da har vi mye å rette på, sa Wangberg.
Men det gikk ikke Tromsøs vei i andre omgang. Etter kvarteret spilt satte Vålerengas Ejuke inn hjemmelagets andre mål.
Se pause-intervjuet med Wangberg her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03