Fotball
Eliteserien

Tromsø i samtaler med utenlandsk klubb

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Runar Espejord

Foto: Scanpix

AvStian Thelen
08/10/2019 på 07:40 | Oppdatert 08/10/2019 på 08:15
@stianthelen

Runar Espejord kan være på vei til nederlandsk fotball.

  • Nå skal det avgjøres: Hvem stikker av med edelt metall og hvem rykker ned? Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Dplay og Eurosport Player! Trykk her for å sikre deg tilgang

Søndag var den nederlandske klubben Heerenveen på Alfheim for å ta en nærmere titt på Tromsøs spiss Runar Espejord.

Eliteserien

Berntsen gamblet – fikk banens beste-prestasjon i retur

I GÅR PÅ 09:03

Til iTromsø bekrefter sportssjef Svein-Morten Johansen at de er i dialog med nederlenderne om Espejord uten at han vil kommentere noe om hvorvidt det er kommet et bud på spissen. Ifølge avisen skal det ha kommet bud på spissen før overgangsvinduet stengte på 2,5 millioner kroner.

– De har fulgt med Runar lenge. Vi har en dialog med dem, så får vi se hva utfallet blir, sier Johansen.

Spissen har slitt med skader det siste året og har hatt to lengre opphold fra fotballen. I september var han imidlertid tilbake igjen og fikk innhopp før han de to siste kampene har startet. Mot Kristiansund søndag ble det også scoring.

Tromsø håper at flere enn Heerenveen kan få øyene opp for spissen med en sterk sesongavslutning og inn mot januarvinduet.

– Det gledeligste er at Runar er i gang igjen og blir bedre og bedre. Det er som jeg har sagt tidligere, det har vært mye interesse rundt ham tidligere og det var mange klubber på banen i fjor sommer før han ble skadet. Vi tenker bare på å få ham skikkelig i gang. Da vil det blir rift om han, sier Johansen til avisen.

Eurosports ekspert, Joacim Jonsson, har tidligere påpekt viktigheten av Espejord. Han tror spissen kan passe godt inn i hos den nederlandske klubben.

– Dette er en spiller som Heerenveen trolig fulgt over lang tid, og nå når han er frisk etter skaden ser dem sitt snitt å være tidlig ute før han blomstrer helt igjen. Prismessig vil det være gunstig for Heerenveen. Han er en spiller som passer perfekt i deres formasjon. Runar har alle forutsetninger å lykkes i nederlandsk fotball, sier Joacim Jonsson.

  • Nå skal det avgjøres: Hvem stikker av med edelt metall og hvem rykker ned? Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Dplay og Eurosport Player! Trykk her for å sikre deg tilgang

Sett denne utblåsingen fra Espejord?

Knallhard Espejord: – Det er helt ræva

00:01:10

Eliteserien

Viking sikret årets første seier – Snudde den vonde trenden

I GÅR PÅ 17:54
Eliteserien

Høiland tilbake i troppen: – Måtte bite tennene sammen

30/06/2020 PÅ 14:12
Relatert
FotballEliteserienViking FKTromsø
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen