Populære sporter
All sport
Vis alt

Tromsø avslo bud på Espejord fra rivalen Glimt

Oppdatert 06/12/2019 klokken 16:59 GMT+1

Bare dager etter at Tromsø rykket ned fra Eliteserien tikket det inn et bud på lagets spiss.

espejord

Foto: Eurosport

  • Hvem får den siste plassen i Eliteserien: Se Start - Lillestrøm lørdag kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Eurosport får opplysningene bekreftet fra Tromsø-hold. Budet som kom inn på Runar Espejord i kjølvannet av nedrykket ble kontant avvist.
Etter det Eurosport erfarer ser man nærmest på det som uaktuelt å selge stjernen sin til erkerivalen. I tillegg synes man ikke timingen på budet var særlig stilig.
Ifølge Nordlys, som omtalte nyheten først, skal budet ha ligget på rundt 3-4 millioner kroner.
TIL fyller 100 neste år, og har også økonomiske utfordringer.
Til tross for at han har vært skadeplaget over lengre tid, og bare har startet ti kamper i Eliteserien denne sesongen, har Espejord også lenge vært linket til nederlandske Heereenveen. Nordlys skriver at klubben så ham på Alfheim i høst, da Tromsø slo Kristiansund 5-0 med scoring av 23-åringen, og var i møte med klubbledelsen da.
Espejord har spilt 100 kamper Tromsø og scoret 24 mål. I år var han involvert i 18 kamper i Eliteserien og scoret fem mål.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport å komme i kontakt med sportslig leder i Bodø/Glimt Aasmund Bjørkan, sportssjef i Tromsø Svein-Morten Johansen eller Espejord selv.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame