Populære sporter
All sport
Vis alt

Trippelsmell for Lillestrøm: – Alarmerende bilder

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 16/06/2019 klokken 21:13 GMT+2

Selv om Tommy Høiland mente han ble revet ned av Sheriff Sinyan, var det ikke mange som skjønte noe av det røde kortet. Så ble vondt til veldig mye verre for LSK.

Thomas Lehne Olsen

Foto: Eurosport

LILLESTRØM / OSLO (Eurosport.no)
Lillestrøm - Viking 0-2
I en duell etter allerede etter snaue kvarteret, ble Sheriff Sinyan vist ut av banen. Det så mest ut til at Høiland lente seg på midtstopperen, som også hadde armene rundt ham, i situasjonen der Viking-spissen prøvde å sette fart mot mål.
– Deilig å få et rødt kort der, sier Høiland til Eurosport i pausen.
– Du mener han river deg ned?
– Ja, du ser jo det.
(Artikkelen fortsetter under)
Men reaksjonene var mange. Blant annet Jörgen Lennartsson virket rasende av avgjørelsen.
Han ofret Aleksander Melgalvis til fordel for kaptein Frode Kippe, som kom inn fra benken. Men selv om hjemmelaget yppet seg litt, var det Viking som tok ledelsen like før pause.
På en corner dukket Kristian Thorsvedt opp og styrte ballen opp i krysset på volley. En vakker scoring av unggutten, som fortsetter å levere varene foran mål.
– Det ble et litt annerledes kampbilde enn vi så for oss da de fikk det tidlige røde kortet. Vi tar over og styrer det meste derfra. Lillestrøm var litt farlige på kontringer og dødballer. Når vi får scoringen rett før pause blir det litt å male dem i senk. Jeg synes vi leverer en bra prestasjon, sier Thorstvedt til Eurosport.
(Artikkelen fortsetter under)
Men så etter snaue timen fikk LSK-fansen nok en grunn til å rive seg i håret. Toppscorer Thomas Lehne Olsen landet tilsynelatende forkjært etter en duell, og ble liggende lenge på gressmatta. Han forsøkte å ta seg av banen av egen masking, men smertene var tydelig for store til at han klarte å gå selv.
– Dette er alarmerende bilder for Lillestrøm. Og taper de i dag, er de ordentlig nede i sumpen også, utbrøt Eurosport-ekspert Joacim Jonsson.
~ Det er triste, triste bilder for LSK, men først og fremst for Thomas selv, så klart, istemte kollega Bernt Hulsker.
(Artikkelen fortsetter under)
Lillestrøm-spissen er nå på vei til sykehus. Ifølge rapportene på Åråsen frykter man nå brudd i ankelen for spissen.
Med om lag ti minutter igjen smalt det nok en gang på dødball for Viking. Viljar Vevatne styrte ballen i nettet med hodet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame