Laget er tilbake på norsk jord og trener igjen i Oslo etter noen dager fri.
Keeper Adam Larsen Kwarasey er den eneste som ikke trener for fullt, da han fortsatt får behandling for en trøblete rygg. Herolind Shala trener delvis, og Erik Israelsson er med for fullt etter sykdom, ifølge rapporten på klubbens egne nettsider, vif-fotball.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Der melder de også at de denne uken, og muligens neste, har med seg tre prøvespillere.
En av dem det dreier seg om, er islandske David Snaer Johannsson. 17-åringen spiller for Keflavik, og trente med klubben også i 2019.
Han er fortrinnsvis midtbane- og kantspiller, og har ifølge Vålerengas nettsider 40 aldersbestemte landskamper for Island.
I tillegg er to av agenten Atta Anekes spillere med på trening. Det er de to nigerianerne Etim Friday Ubi, som er spiss og kant født i 2002. Også han har trent med klubben tidligere.
– Han har gjort et veldig bra inntrykk. Han har gode ferdigheter, bra fysikk og en bra type å ha med på tur. Han er for ung til at vi kan signere ham nå, siden han er 2002-modell, men vi vil gjerne ha han med litt til og bli bedre kjent, sa sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til Eurosport.no på samme tidspunkt i fjor.
David Nnaji, som også er spiss, er den tredje.
Fredag møter klubben Strømsgodset til treningskamper i Drammen, der det er planlagt å spille to oppgjør, slik at begge lag får gitt alle spillerne i de respektive troppene rikelig med spilletid.
Så du denne? Sportssjef spesial:

Bak lukkede dører i en norsk toppklubb: Slik er en dag som sportssjef

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03