Populære sporter
All sport
Vis alt

Trente med Eliteserie-rival

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 22/03/2019 klokken 12:52 GMT+1

Høyreist midtstopper nærmer seg ny klubb.

Vegard Bergan

Foto: Scanpix

24 år gamle Vegard Bergan fikk for en stund siden beskjed av Odd-trener Dag-Eilev Fagermo at han kunne finne seg en ny klubb.
Nå er spilleren på vei til Bodø/Glimt. Det var først Avisa Nordland som omtalte saken. Ifølge avisen kom han til Bodø sent torsdag kveld, og trente med laget fredag.
Glimt har uttalt at de har vært på utkikk etter en erstatter for Martin Bjørnbak, som gikk til Molde tidligere i vinter. I tillegg har Eirik Wollen Steen trappet ned og skal spille for Åsane.
Fagermo ønsker å satse på 20 år gamle Odin Bjørtuft, og kunne dermed ikke love Bergan all verden med spilletid den kommende sesongen. De rutinerte stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen er fremdeles i klubben. Derfor mente Odd-treneren det var best for Bergan å finne seg en ny klubb.
– Jeg er i en alder hvor jeg trenger å spille fast. Konkurransen i Odd er ganske hard nå. Vi har to rutinerte stoppere i Fredrik Semb Berge og Steffen Hagen. Så har vi Odin Bjørtuft som er på vei opp og ganske spennende. Da havner jeg i et lite vakuum og da er vi blitt enige om at jeg kan se meg etter noe nytt, sa Bergan til Eurosport.no i februar.
Nå får han altså fortsette på toppnivå hos Bodø/Glimt.
Hverken Bergan eller Aasmund Bjørkan har besvart Eurosport.nos henvendelser fredag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame