24 år gamle Vegard Bergan fikk for en stund siden beskjed av Odd-trener Dag-Eilev Fagermo at han kunne finne seg en ny klubb.
Nå er spilleren på vei til Bodø/Glimt. Det var først Avisa Nordland som omtalte saken. Ifølge avisen kom han til Bodø sent torsdag kveld, og trente med laget fredag.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Glimt har uttalt at de har vært på utkikk etter en erstatter for Martin Bjørnbak, som gikk til Molde tidligere i vinter. I tillegg har Eirik Wollen Steen trappet ned og skal spille for Åsane.
Fagermo ønsker å satse på 20 år gamle Odin Bjørtuft, og kunne dermed ikke love Bergan all verden med spilletid den kommende sesongen. De rutinerte stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen er fremdeles i klubben. Derfor mente Odd-treneren det var best for Bergan å finne seg en ny klubb.
– Jeg er i en alder hvor jeg trenger å spille fast. Konkurransen i Odd er ganske hard nå. Vi har to rutinerte stoppere i Fredrik Semb Berge og Steffen Hagen. Så har vi Odin Bjørtuft som er på vei opp og ganske spennende. Da havner jeg i et lite vakuum og da er vi blitt enige om at jeg kan se meg etter noe nytt, sa Bergan til Eurosport.no i februar.
Nå får han altså fortsette på toppnivå hos Bodø/Glimt.
Hverken Bergan eller Aasmund Bjørkan har besvart Eurosport.nos henvendelser fredag.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03