Odd er på keeperjakt og en som kan være aktuell for klubben er Sogndals Kjetil Haug som denne uken er med å trener med Eliteserie-klubben i Spania.
Det bekrefter spilleren selv til Eurosport.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg har jo fortsatt kontrakt i Sogndal og jeg trives fantastisk godt i klubben. Men nå er jeg på utkikk etter noe nytt, hvor jeg kan kjempe om en plass som førstekeeper. Jeg vil jo spille på høyest mulig nivå, så når jeg hørte at de var interessert tenkte jeg at det var en fantastisk mulighet. Det virker som en klubb jeg tror jeg kan utvikle meg i, forteller Haug til Eurosport.no.
Til tross for at han kun har vært med på en trening med Odd, har han fått et godt inntrykk av klubben. Men legger til at det ikke er noe som er konkret ennå.
– Vi er ikke i forhandlinger ennå, så man kan si at jeg er her på prøvespill. Jeg er her og trener, så får vi se etter det.
– Det er mer for å blir kjent med gutta, treneren og klubben. De kjenner litt til meg fra før, og jeg har litt kjennskap til hva de har å by på, sier han og legger til at det er mulig det blir en avgjørelse etter denne uken.

Ønsket et utlån eller salg

21-åringen kom til Sogndal før 2018-sesongen. Før det har han spilt for Manchester Citys U23-lag og har også vært på lån til den spanske klubben Peralada. Siste del av 2018-sesongen var han på lån til Elverum. Han forteller at spilletid er hovedgrunnen til at han ser seg om etter nye utfordringer.
– Jeg hadde gitt signal til Sogndal at jeg ønsket et utlån eller et salg, siden jeg ikke fikk nok spilletid. Først var det snakk om et utlån, men så kom Odd på banen og da var det en fantastisk mulighet til å vise hva jeg har å by på, sier han.
Han har kontrakt med Sogndal ut 2020-sesongen og sier han setter stor pris på at han får muligheten til å prøve seg andre steder.
– Sogndal er en klubb som er opptatt av spilleren. Hvis dette er en bedre mulighet for min del, er de åpne for det og det setter jeg stor pris på. Det viser at de er en fin klubb, de kunne sagt at det er uaktuelt. Men vi får se hva det blir til.

Bud på Selvik

I tillegg til å ha Haug med seg på treningsopphold, skal Odd også ha lagt inn et bud på Sandnes Ulfs Egil Selvik.
– Jeg vet at Odd og Bodø/Glimt har vært frampå med bud, og jeg har pratet med Sandnes Ulf om dette, sa Selvik til Eurosport.no tidligere mandag.
Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken ville ikke kommentere noe rundt budet på Selvik, men bekreftet ovenfor Eurosport.no at Haug trener med Skiens-laget.
– Det stemmer, skrev Håndlykken i en SMS.
På keeperplass har Odd kun Sondre Rossbach på kontrakt foreløpig. På spørsmål om Odd er en klubb Kjetil Haug kan se seg selv spille for, svarer han:
– Ja absolutt. Det er en klubb som har ambisjoner og som er flink til å utvikle unge spillere. De har en god hovedtrener og keepertrener som kan hjelpe meg til å utvikle meg videre. Men som sagt så får vi se hvordan det ender, sier han.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03