DRAMMEN (Eurosport.no):
– Det har gått bra nå de siste to ukene. Jeg ligger foran skjema, jeg mangler bare å komme meg i form, sier Marcus Pedersen til Eurosport.no etter torsdagens trening på Marienlyst.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Pedersen har vært ute siden han pådro seg en leddbåndsskade i skulderen i oktober i fjor. Noe som førte til at han måtte operere og mistet resten av sesongen.
– Man blir ganske lei av å gå på sidelinjen og gjøre andre ting. Jeg er ikke den beste til det, så det er godt å være med laget igjen og spille fotball. Det er da jeg kommer meg best i form, så jeg er veldig glad for det.
Den siste tiden har han vært med å trene fullt med laget igjen, men om han blir klart til sesongstart er fortsatt uvisst.
– Vi har ikke satt noen spesiell dato på når jeg er tilbake, og det er ikke noe jeg «rusher» akkurat nå. Jeg ligger langt foran skjema nå, og jeg skal være fornøyd med at jeg kanskje rekker seriestart. Det vet vi ikke ennå.
Se intervjuet med Marcus Pedersen her (saken fortsetter under):

– Utelukker ikke at han rekker seriestarten

Også Strømsgodsets fysio, Marius Hoel, bekrefter at Pedersen ligger foran skjemaet på opptreningen.
– Vi følger symptomene. Vi kan ikke utelukke at han rekker seriestarten, men kan heller ikke love at han gjør det. Han er i trening og det går bra, men det kan endre seg underveis. Akkurat nå går ting bra, og det er positivt, forklarer Hoel til Eurosport.no.
– Han har trent fullt en stund nå og litt av greien er å få han inn i fotballtrening sammen med de andre. Der har han respondert godt, legger han til.
Pedersen forteller at han fortsatt tar det litt rolig på treningsøktene og stresser ikke med å bli klar til seriestart.
– Jeg tar uke for uke og kjenner litt på hvordan ting er på trening. Jeg har ikke mistet hodet helt i spillet ennå, hvor jeg fyker inn i en takling. Jeg tar det litt begrenset, men det er ikke noe jeg stresser med, sier han.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03