Populære sporter
All sport
Vis alt

Trekantdrama rundt norsk U20-VM-spiller

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 29/07/2019 klokken 18:00 GMT+2

Bodø/Glimt ønsker å kjøpe Lars Ranger (20) av Lillestrøm. Problemet er bare at han er på utlån i Ull/Kisa resten av sesongen.

Lars Ranger

Foto: Scanpix

7. mars ble forsvarsspilleren, som var i Norges tropp til U20-VM i mai, lånt ut fra LSK til Jessheim-klubben. Da hadde han akkurat skrevet under på en ny kontrakt med Lillestrøm med varighet ut 2020-sesongen.
I avtalen hadde Lillestrøm en opsjon på at de kunne hente ham tilbake i sommer.
Eurosport er kjent med at fristen for opsjonen utløp 20. juli.
– Det stemmer at Lars er på utlån til Ull/Kisa ut året, og pr i dag er eid av LSK. Det har vi forholdt oss til hele tiden, sier Simon Mesfin, sportssjef i Lillestrøm, til Eurosport.
Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.
Nå har imidlertid Bodø/Glimt kommet på banen og ønsker å kjøpe Ranger av LSK. De skal ha vært klar over fristen, men likevel kommet for sent i gang.
Eurosport kjenner imidlertid til at man i Ull/Kisa mener man har rett på å beholde spilleren ut sesongen, i henhold til den opprinnelige avtalen med LSK, ettersom opsjonen om å hente ham tilbake ikke ble benyttet.
– Dette er ikke noe jeg kan kommentere, sier daglig leder i Ull/Kisa, Cato Strømberg, til Romerikes Blad.
Det var avisen som omtalte saken først søndag.
Ifølge Eurosports opplysninger ønsker spilleren selv nå en overgang til Glimt, mens LSK ikke skal være særlig lystne på å selge. I tillegg må Bodø/Glimt komme til en eventuell enighet med Kisa.
Det som gjør saken ekstra spesiell, er at Rangers agent heter Torgeir Bjarmann. Han var en klippe i midtforsvaret på Åråsen over 15 sesonger og senere sportsdirektør i samme klubb.
Ranger har vært på banen i elleve kamper for Ull/Kisa denne sesongen. Laget ligger på niendeplass i OBOS-ligaen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame