Brayan Rojas, Aidan Barlow og Artem Sokol har ikledd seg Tromsø-drakten for siste gang. De tre spillerne var på lån for neste sesongs OBOS-klubb, men avtalene blir ikke forlenget. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Barlow har fått en del spilletid i høst etter at han ble hentet inn på lån fra Manchester United, men planen har hele tiden vært at han skulle tilbake til Premier League-klubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
Sokol og Rojas står med ni kamper hver denne sesongen. Tromsø hadde opsjon på kjøp på sistnevnte, men velger ikke å benytte seg av den.
– Når det gjelder Artem drar han tilbake til Arsenal Tula og fortsetter der. Avtalen med Arsenal Tula var veldig økonomisk gunstig for oss og bidro til at vi kunne Artem her. Den manglende spilletiden gjør at vi ikke gjør et forsøk på å forlenge oppholdet nå, sier sportssjef i Tromsø, Svein-Morten Johansen, til klubbens hjemmeside og fortsetter:
– Brayan Rojas kom på lån fra AD Carmelita. Avtalen inneholdt en opsjon på kjøp, men klubben kommer ikke til å benytte seg av den, noe som selvfølgelig har ligget i kortene med tanke på hans prestasjoner i sesongen.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03