Populære sporter
All sport
Vis alt

Tre Tromsø-spillere ferdig i klubben

Stian Thelen

Oppdatert 03/12/2019 klokken 13:35 GMT+1

Tromsø forlenger ikke låneavtalene til trioen Brayan Rojas, Aidan Barlow og Artem Sokol. De forlater dermed klubben.

Tromsø

Foto: Eurosport

Brayan Rojas, Aidan Barlow og Artem Sokol har ikledd seg Tromsø-drakten for siste gang. De tre spillerne var på lån for neste sesongs OBOS-klubb, men avtalene blir ikke forlenget. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Barlow har fått en del spilletid i høst etter at han ble hentet inn på lån fra Manchester United, men planen har hele tiden vært at han skulle tilbake til Premier League-klubben.
Sokol og Rojas står med ni kamper hver denne sesongen. Tromsø hadde opsjon på kjøp på sistnevnte, men velger ikke å benytte seg av den.
– Når det gjelder Artem drar han tilbake til Arsenal Tula og fortsetter der. Avtalen med Arsenal Tula var veldig økonomisk gunstig for oss og bidro til at vi kunne Artem her. Den manglende spilletiden gjør at vi ikke gjør et forsøk på å forlenge oppholdet nå, sier sportssjef i Tromsø, Svein-Morten Johansen, til klubbens hjemmeside og fortsetter:
– Brayan Rojas kom på lån fra AD Carmelita. Avtalen inneholdt en opsjon på kjøp, men klubben kommer ikke til å benytte seg av den, noe som selvfølgelig har ligget i kortene med tanke på hans prestasjoner i sesongen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame