GARDERMOEN (Eurosport.no):
Mens lagkameratene slukøret reiste hjem fra Haugesund via Oslo, er Tore Reginiussen på farten andre veien.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Til tross for at han har måttet stå av de siste fire RBK-kampene er han på vei til landslagssamling for de uhyre viktige møtene med Spania og Romania.

Ingenting fungerer

Midtstopperen tar samme fly som Eurosport og tar seg tid til å dele noen tanker om bølgedalen RBK har havnet i igjen, etter en god sommerperiode.
Han er ikke imponert over det laget hans har prestert siden exiten mot Dinamo Zagreb i Champions League-kvalifiseringen, og prestasjonen tok seg ikke opp i 1-2-tapet søndag.
– Det er litt sånn det har vært i det siste, det flyter ikke helt, rytmen er borte, vi klarer ikke å skape sjanser, vi ser ikke ut som et lag verken offensivt eller defensivt. Vi har utfordringer. Bortsett fra et par måneder i sommer har det vært skralt i hele år, ramser 33-åringen opp.
Etter kampen mot FKH kom lagkompis André Hansen med en kraftsalve mot eget lag.
Se hele seansen her:

En følelse vi alle sitter med

Det utbruddet får full støtte av Reginiussen.
– Det er helt greit. Det er en følelse vi alle sitter med. Han prøver å sette ord på det utfra hvordan han føler det og jeg tror mange kjenner på den samme frustrasjonen. Det flyter ikke og det må vi finne ut av, mener midtstopperen.
– Er landslaget nesten viktigere enn RBK denne høsten?
– Nei, det handler om å få til noe i de gjenstående kampene i Europa og toget har ikke gått 100 % for medalje, selv om vi er ute av gullkampen. Det handler om å redde stumpene.

Trodde vi hadde knekt noen koder

Etter å ha fått det litt på avstand er heller ikke RBK-sjefen uenig i det André Hansen har å si, uten at Eirik Horneland vet hva som er årsaken til bølgedalen.
– Jeg tror André peker på de samme tingene som jeg peker på nå, vi kjenner alle på den nedadgående kurven vi er inne igjen i nå. Men nå har vi ni spillere på landslagssamling, så tar vi tak som et fullt kollektiv neste torsdag, sier han til Eurosport.
– Hva forteller det deg, at to av lagets nøkkelspillere er så kritiske til manglende utvikling det siste året?
– At vi står overfor store utfordringer. Vi følte vi hadde knekt noen koder, men så ser det ut som vi må ned og skyte ny fart fordi vi ikke har klart å bevare det over lang nok tid, svarer Horneland.
Se intervjuet med Horneland her. Saken fortsetter under:

Yngre spillere er uungåelig

Kjetil Rekdal pekte på at et kommende generasjonsskifte må komme raskt på Lerkendal, noe Hornelad sa seg delvis enig i.
Forsvarsveteran Reginiussen fyller 34 år i april neste år. Han medgir at det er flere aldrende spillere i troppen, men mener det ikke er der skoen trykker.
– Man kan finne mange potensielle løsninger på hvordan vi kan reise oss. Vi viste i sommer at vi kan spille bra fotball, men av og til er det litt sånn. Dessverre. Men klart, det er et voksent lag, så på sikt må vi få inn flere yngre spillere, det er uunngåelig. Men at det er den eneste grunnen til at det ikke flyter – det tror jeg ikke.
Sett denne?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38