Kristiansund - Rosenborg: 2-2
Kristiansunds Christophe Psyché hadde kun vært på banen i knappe to minutter før han satte inn utligningen og målet som sikret hjemmelaget ett poeng mot Rosenborg.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Det er en god, god følelse å score det målet når man kommer inn. Hvert fall når man er på benken. Jeg scorer mål og er veldig glad, det er en bra ting for meg, sa målscoreren etter kampen.
KBK-trener Christian Michelsen var fornøyd med toppscoreren sin etter kampen.
– Det forteller alt om hvor profesjonell gutten er. Selvfølgelig er han skuffet over å ikke spille i dag, men hva er bedre enn å komme inn å vise at du fortjener å spille. Det er så forskjell på en hederlig og god prestasjon, kontra det å sitte igjen med ett fortjent poeng, som jeg synes vi gjør, sa Michelsen.
Rosenborg-trener Eirik Horneland måtte se sitt lag spille sin tredje kamp på rad uten seier.
– Resultatet er ikke godt nok. Så synes jeg prestasjonen er dårlig angrepsmessig. Vi er for dårlig i oppspillsfasen til å finne de tre i fronten og komme derfra og få skapt de overtallene vi trenger for å bryte gjennom. Men det ble litt at vi er engstelig på ball og da får de vinne ballen. Vi angriper altfor dårlig til å få noe ut av det, sa Horneland til Eurosport.
Se intervjuet med Psyché her. Saken fortsetter under:

Likt til pause

Kristiansund startet sterkt og hadde flere sjanser foran Rosenborg-målet, men det var gjestene som kunne juble først.
Etter 21 minutter satte Rosenborg inn det første målet. David Akintola fikk ballen og tok den med seg og kjøt ballen i stangen og inn i KBK-målet.
Men hjemmelaget kjempet på og to minutter før pause utlignet Kristiansund. Sondre Sørlig dempet innlegget fra Amahl Pellegrino og la det til rette for Torgil Gjertsen som enkelt kunne sette inn KBKs første mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1.
Se høydepunktene her. Saken fortsetter under:

Ny RBK-skade

Kort tid ut i andre omgang ble Yann-Erik de Lanlay liggende nede. Han måtte til slutt byttes ut og gikk i garderoben.
– Dette er ikke gode scener for Rosenborg. Ny mann ute med skade, sa Eurosport-kommentator Asbjøn Myhre.
Men til tross for skadeproblemer og en mindre på banen, kunne Rosenborg juble bare minuttet senere. Rosenborgs Bjørn Maars Johnsen satte inn gjestenes andre mål for kvelden og stilnet Kristiansund Stadion. Vegar Eggen Hedenstad kom med pasningen som Maars Johnsen enkelt satte inn.
Med kort tid igjen ble Maars Johnsen liggende etter å ha fått knottene til KBKs Aliou Coly i seg. Mulig Coly var heldig som slapp kort der.
– Det er fotball. Han går for ballen, han treffer ballen først med innsiden. Jeg tror jeg er på feil sted til feil tid. Når det kommer til å beskytte spillerne, han kommer inn med knottene, så fra min side liker jeg det ikke. Kanskje det er et rødt kort, men jeg vet at han går for ballen og at det ikke er med vilje, sa Maars Johnsen om situasjonen etter kampen.
Se situasjonen her. Saken fortsetter under:
Men hjemmelaget var ikke ferdig og etter 82 minutter spilt ble midtstopper Christophe Psyché byttet inn for hjemmelaget og bare to minutter senere satte han inn utligningen. Det var hans syvende mål for sesongen.
Kort tid etterpå er hjemmelaget nært ved å sette seiersmålet som gikk mellom bena på Andre Hansen, men Tore Reginiussen fikk klarert den.
Neste kamp for Rosenborg i Eliteserien er mot serieleder Molde søndag 27. oktober kl. 20.00, mens Kristiansund møter Viking kl. 18.00.
Se intervjuet med Maars Johnsen her:
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39