Populære sporter
All sport
Vis alt

Toppscoreren selges til utlandet

Eirik Fure

Oppdatert 23/01/2019 klokken 15:17 GMT+1

Kristian Fardal Opseth forlater Bodø/Glimt.

Fardal Opseth

Foto: Scanpix

Bodø/Glimt og tyrkiske BB Erzurumspor er enige om overgang for spissen. Det bekrefter Eliteserie-klubben på egen hjemmeside.
Opseth kom til Glimt fra Sogndal i 2017 og var med 28 scoringer sentral i gultrøyenes opprykk til Eliteserien. Der scoret han ti mål i 2018-sesongen. Spissen startet samtlige kamper i ligaen.
– Bodø/Glimt takker Fardal Opseth for tiden i Bodø/Glimt. Han har representert klubben på en meget god måte, både på banen og utenfor. Bodø/Glimt ønsker han lykke til videre i ny klubb, skriver klubben.
BB Erzurumspor ligger på nest siste plass i den øverste divisjonen i Tyrkia. Opseth blir blant annet lagkompis med Rashad Muhammed. Sarpsborg 08-spilleren ble signert tidligere denne måneden.
De to var begge på trening med laget onsdag.

Kun hentet spiller på lån

Mye tyder på at Glimt må på spissjakt den nærmeste tiden. Klubben har så langt ikke hentet noen ny spillere i dette overgangsvinduet, foruten å ha lånt Erlend Dahl Reitan fra Rosenborg, men har blant annet mistet Opseth og Marco Tagbajumi (kontrakt utgått).
De vil riktignok få en «ny» spiller i Endre Kupen. Spissen ble skadet etter kort tid i Glimt-trøya etter overgangen fra Florø og mistet hele sesongen i fjor.
I tillegg er Jens Petter Hauge og Ólíver Sigurjónsson hentet tilbake.
picture

Fardal Opseth ble historisk mot Strømmen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame