• Hvem får siste plass i Eliteserien: Se Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
28-åringen endte med 21 scoringer i Eliteserien denne sesongen, og Odd-spissen fikk virkelig fart på målproduksjonen igjen, etter at han egentlig var forespeilet en rolle som indreløper.
Men etter skader ble Dag-Eilev Fagermo igjen nødt til å flytte gladgutten frem som spiss, og det valget har ingen av dem angret på.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
I et intervju med Telemarksavisa åpner angriperen, som også har spilt for klubber som Vålerenga, Brann og Twente, opp om alle henvendelsene han allerede har rukket å motta.
– Jeg sender alle henvendelsene videre til agenten min, Kent Karlsen. Jeg tror nesten det blir litt mye for ham også, sier han med sitt velkjente smil til avisen, som kåret ham til årets spiller i klubben.
Børven sier det kommer mye rart, og at agenter tar kontakt på sosiale medier, telefon, mail og via brev i posten. Spania, England, Iran, Japan, Kina, Midtøsten, Belgia og Portugal er land som nevnes på rekke og rad.
– Jeg vet kun om én konkret henvendelse. Den kom fra en hardtsatsende svensk klubb, men jeg har sagt til agenten min at vi skal sikte litt høyere enn det. Vi må sjekke flere muligheter før det kan bli aktuelt.
Han var også en av tre nominerte til Årets spiller-prisen på den Eurosport-sendte Fotballfesten, men den stakk Bodø/Glimts Håkon Evjen av med. Prisen for årets toppscorer kunne imidlertid ingen ta fra ham. Den mottok han ikledd dress og med foreldrene i salen på Ullevaal.
Nå har Odd-troppen fått ferie frem til 6. januar. Børven bruker den til å slappe av hjemme på Øystese, etter det han omtaler som sin beste sesong i karrieren.
Skadeproblemene han slet med i Nederland, og som også la en stor demper på oppholdet i Brann, hindrer ham ikke slik de gjorde.
På spørsmål fra Telemarksavisa om han har spilt sin siste kamp i Odd, svarer at han at ikke vet.
– Men det er dumt å ikke sjekke ut mulighetene nå. I dagens fotball er ikke klubbene villige til å betale like mye, og jeg blir ikke yngre. Det føles litt som om det er nå eller aldri å komme seg ut igjen. Jeg må ingenting, men det er dumt å ikke sjekke.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03