I tillegg til venstreback Birk Risa som har hatt problemer, har Steffen Hagen trøbbel med ei tå. Hagen var neppe aktuell til Viking-kampen søndag kveld, men makkeren Fredrik Semb Berge trente torsdag, og så ut til å bli klar i tide til oppgjøret.
– Vi har slitt litt i den samme posisjonen som gjør at ordet krise er blitt brukt. Nå er Birk Risa bra igjen i tåen og det var heldigvis ikke noe brudd. Fredrik Semb Berge er i bedring. Vi får se hva han rekker inn mot søndag, mens Steffen Hagen sliter med tåen etter Bodø/Glimt-kampen. Fredrik Oldrup Jensen er tilbake heldigvis og er helt klar. Det samme med Jone Samuelsen, sa Fagermo til Eurosport i Skien torsdag.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Lørdag presenterte Odd troppen som reiser til vest, uten hverken kaptein Hagen eller Semb Berge.
Det betyr at det trolig blir Odin Bjørtuft og midtbanemann Fredrik Oldrup Jensen som tar plass i midtforsvaret.
Espen Ruud gjør som han gjort i «alle år», og spiller høyreback, mens Birk Risa mest sannsynlig tar plass på motsatt side.
– Det kjennes greit ut i dag og hevelsen i tåen er borte. Jeg skal ta en MR senere for å se om det er noen leddbånd som er skadet, sa han til Eurosport torsdag.
– Hva var det som skjedde?
– Jeg var på trening og fikk to spark på tåen. Etterpå hovnet den opp samtidig som den ble veldig tjukk og blå. Det var vondt å ta på seg fotballskoene, men det kjennes bedre ut nå. Jeg satser på at det skal gå greit på søndag.
Med Oldrup Jensen ned tar trolig Joshua Kitolano plass på midten, med Vebjørn Hoff ned som anker i tillegg til Fredrik Nordkvelle. Angrepstrioen fortsetter nok som sist, med Rashani, Børven og Delaveris.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53