• Se Tromsø - Odd søndag 12. mai kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
Det melder iTromsø onsdag. Ifølge avisen er det klart at både Wangberg og Sokol ikke spiller mot verken Odd eller Bodø/Glimt. Tromsø-trener Simo Valakari har ikke besvart Eurosports henvendelser onsdag, men bekrefter det til avisen.
– Vi har ikke tatt MR-bilder av Simen ennå. Grunnen til det er at kneet skal få tid å roe seg, så vi gjør trolig det i starten av neste uke. Da får vi et klarere bilde av skaden, så vi vet ikke hvor lenge han er ute, men i hvert fall de to kampene der, sier Valakari til iTromsø.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Han sier også at Sokol kan være ute i alt fra 2-12 uker på grunn av en skulderskade han pådro seg i kampen mot KBK.
Saken fortsetter under:

Måtte ut på båre

Det var i andre omgang i kampen mot Kristiansund at Wangberg måtte ut med skade etter en duell med Torgil Gjertsen. Wangberg var sen i taklingen av Kristiansund-spilleren, og så tilsynelatende ut til å vri kneet. Wangberg fikk behandling i flere minutter før han ble bært av banen på båre.
– Jeg tar ingen sorger på forskudd. Vi skal ta noen bilder i Tromsø, så får vi ta en konklusjon når vi har litt mer fakta på bordet. Vi får ta det deretter, sa Wangberg da han møtte Eurosport dagen etter skaden.
Verken Wangberg eller medisinsk ansvarlig i TIL, Jorid Degerstrøm har besvart Eurosports henvendelser onsdag.
Tromsø ligger nederst på tabellen med fire poeng etter seks kamper spilt. Neste kamp er hjemme mot Odd søndag 12. mai kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss.
Se hele intervjuet med kapteinen her:
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01