Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
Jakob Glesnes har denne vinteren vært linket til en overgang til både russisk fotball og andre norske klubber. Nå har derimot 24-åringen signert en kontraktsforlengelse. I tillegg til Glesnes har også venstrebacken Jonathan Parr signert en kontraktsforlengelse.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Både jeg og laget har noe uoppgjort etter de siste sesongene og jeg synes det er spennende å få være med å bygge opp noe nytt i Godset. Jeg har veldig troen på det som skjer i klubben. Jeg synes det jobbes godt på flere områder, fortalte Glesnes til klubbens hjemmesider.
LES OGSÅ: Braaten klar for Stabæk
Glesnes kom til Strømsgodset sommeren 2016 fra Sarpsborg 08. Det tok bare et halvt år i klubben før han ble utnevnt til ny kaptein. Forrige sesong var han på banen i samtlige 30 kamper for Strømsgodset som slapp unna nedrykk i den siste serierunden.
Jakob Glesnes har fått 69 kamper kamper for Drammens-klubben, mens den rutinerte venstrebacken Jonathan Parr har over 200 kamper i Eliteserien. Han forlot norsk fotball i 2011 for Crystal Palace, der fikk han det ikke til å lykkes og ble solgt videre til Ipswich før han kom tilbake til norsk fotball foran 2016 sesongen.
– Jeg har hatt gode samtaler med Jostein (Flo) og Bjørn Petter (Ingebretsen) og er veldig glad for å få dette på plass. Jeg har vært i Strømsgodset i tre år nå og blitt veldig glad i klubben og folkene som jobber her, sa Parr til klubbens hjemmesider.
Parr har også fått ni a-lagskamper for det norske landslaget, men den siste kampen han spilte var i 2013 da Norge tapte 2-0 mot Ukraina.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03