Populære sporter
All sport
Vis alt

TIL-treneren om egen midtstopper: – For meg er han en landslagsspiller

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 27/05/2019 klokken 10:11 GMT+2

Tromsø-trener Simo Valakari er full av lovord om Kent-Are Antonsen, som er blitt omskolert til midtstopper. Han mener 24-åringen er god nok for Norges landslag.

Kent-Are Antonsen

Foto: Scanpix

  • Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
– Hvis du så denne kampen og så hvordan Kent-Are spilte, så var han fantastisk. For meg er han en landslagsspiller. Og han kan fortsatt forbedre seg mye, sa TIL-trener Valakari til NTB etter seieren mot serieleder Molde søndag.
Antonsen startet sesongen sentralt på midtbanen, men ble flyttet ned til midtstopperplass etter at Simen Wangberg ble skadd mot Kristiansund.
– Siden han begynte å spille som midtstopper, har han vært veldig god. God med ballen og flink til å bygge opp spillet, sier Valakari.
Antonsen, som rager kun 1,72 meter over bakken, har gjort sakene sine godt i TIL-forsvaret, senest i søndagens sjokkseier. Nå utelukker ikke Valakari at Antonsen kan bli midtstopper på fast basis.
– Jeg har snakket mye med ham, og styrken hans er at han kan spille i mange posisjoner. Vi må finne den beste posisjonen, men måten han spiller på i denne posisjonen synes jeg er på nasjonalt nivå, sier han og siktet til at Antonsen kan være god nok for det norske A-landslaget.
  • Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang nå!
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame