Scanpix

Tidligere RBK-trener roser Bendtners holdning

Tidligere RBK-trener roser Bendtners holdning
Av Eurosport

15/05/2019 10:39Oppdatert 15/05/2019 14:52

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sier han føler med klubbens stjernespiss Nicklas Bendtner som sliter med manglende spilletid i RBK.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Ingebrigtsen var selv med å hente den tidligere Arsenal-spilleren til Rosenborg. Dansken ble eliteseriens toppscorer med 19 mål i sin første sesong i 2017, men maktet bare fem nettkjenninger forrige sesong.

Denne sesongen har Bendtner fått lite spilletid, og i sist kamp mot Lillestrøm var han ikke engang med i troppen.

– Jeg har ikke grunnlag for å si om det er andre ting enn sportslige som gjør at han ikke fikk være med mot Lillestrøm. Men sånn jeg kjenner Nicklas, har jeg bare positive ting å si, sier den tidligere RBK-treneren som forteller at han aldri opplevde problemer med danskens motivasjonen.

Saken fortsetter under videoen

Video - Fortid møter fremtid: Gauseth lar seg imponere av ungguttens Tinder-profil

05:48

– Nei. Jeg opplevde at han var ett hundre prosent dedikert til fotballen. Det samme var de andre i gruppa. Alle jobbet knallhardt for Rosenborg.

Bendtner har kontrakt med Rosenborg ut sesongen, men klubben har antydet at den danske spissen kan bli solgt allerede i sommer.

Ingebrigtsen ledet Rosenborg til tre seriemesterskap og to cupgull i sin periode som trener for klubben før han forrige sesong fikk sparken. 1. juni starter han jobben som hovedtrener for den belgiske toppklubben Oostende.

  • Se Rosenborg - Haugesund torsdag 1800 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Få tilgang nå!

(©NTB)

Video - Fantasy FK: – Dette er Bernts suksessoppskrift

44:32
0
0