Populære sporter
All sport
Vis alt

Tidligere RBK-trener roser Bendtners holdning

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 15/05/2019 klokken 14:52 GMT+2

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sier han føler med klubbens stjernespiss Nicklas Bendtner som sliter med manglende spilletid i RBK.

Kåre Ingebrigtsen

Foto: Scanpix

– Det er rett og slett bare synd. Nicklas er en fantastisk fotballkapasitet. Det er en trist situasjon, sier Ingebrigtsen til Dagbladet.
Ingebrigtsen var selv med å hente den tidligere Arsenal-spilleren til Rosenborg. Dansken ble eliteseriens toppscorer med 19 mål i sin første sesong i 2017, men maktet bare fem nettkjenninger forrige sesong.
Denne sesongen har Bendtner fått lite spilletid, og i sist kamp mot Lillestrøm var han ikke engang med i troppen.
– Jeg har ikke grunnlag for å si om det er andre ting enn sportslige som gjør at han ikke fikk være med mot Lillestrøm. Men sånn jeg kjenner Nicklas, har jeg bare positive ting å si, sier den tidligere RBK-treneren som forteller at han aldri opplevde problemer med danskens motivasjonen.
Saken fortsetter under videoen
– Nei. Jeg opplevde at han var ett hundre prosent dedikert til fotballen. Det samme var de andre i gruppa. Alle jobbet knallhardt for Rosenborg.
Bendtner har kontrakt med Rosenborg ut sesongen, men klubben har antydet at den danske spissen kan bli solgt allerede i sommer.
Ingebrigtsen ledet Rosenborg til tre seriemesterskap og to cupgull i sin periode som trener for klubben før han forrige sesong fikk sparken. 1. juni starter han jobben som hovedtrener for den belgiske toppklubben Oostende.
  • Se Rosenborg - Haugesund torsdag 1800 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Få tilgang nå!
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame