• Se Bodø/Glimt -Strømsgodset søndag 18.00 på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Det var i Facebook-gruppen «Vi som elsker Strømsgodset Toppfotball» den tidligere Eliteserie-kapteinen var kritisk mot sin tidligere arbeidsgiver.
– Klubben bruker for lang tid i denne prosessen og jeg mener at ledelsen generelt viser dårlig gjennomføringsevne og for lite handling.!! Jeg ringte samt sendte melding til Dag og Jostein 16.mai om at jeg gjerne kan bidra i prosessen med å finne ny hovedtrener. Har ikke fått svar ennå. Tross alt så har jeg hatt trenere som Nils Johan Semb, Åge Hareide, Lars Tjærnås, Tom Nordlie, Hallvar Thoresen, Arne Sandstø, Dag-Eilev Fagermo, Truls Bech, Bruce Rioch og Ronny Deila. Jeg kjenner klubben godt og har noen tanker på hva som kan være viktig for ny trener. Jeg kjenner verdiene og strategien og har vært med på å implementere dem. Det handler ikke om meg, men jeg bryr meg om klubben og når ledelsen bruker så lang tid på gjennomføring så er jeg en av mange som blir frustrert.! Det må skje noe, skrev Alexander Aas i kommentaren.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Da Eurosport.no tok kontakt med Aas tirsdag, ønsket han ikke kommentere saken noe ytterligere.
Saken fortsetter under videoen
– Jeg står for det jeg har skrevet. Jeg vil ikke kommentere saken utover det som står skrevet i kommentaren, men jeg føler at Strømsgodset mangler sportslig kompentanse, sier Aas til Eurosport.
Daglig leder i Strømsgodset, Dag Lindseth Andersen, ønsker heller ikke å kommentere utspillet.
– Jeg kjenner Alexander godt, og vi hadde en ryddig samtale tidligere i dag. Utover det vil jeg ikke kommentere saken, eller samtalen oss i mellom, sier den daglige lederen til Eurosport.
Men det kan være at Alexander Aas og resten av Strømsgodset-fansen snart får sine drømmer oppfylt. Drammens Tidende erfarte nemlig tirsdag at danske Henrik Pedersen skal være i forhandlinger med Drammen-klubben. Dansken kommer nylig fra en trenerjobb i Eintracht Braunschweig, der han fikk sparken i oktober.
  • Se Bodø/Glimt -Strømsgodset søndag 18.00 på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03