Populære sporter
All sport
Vis alt

Terminerte låneavtalen – klar for ny klubb: – Levde ikke opp til forventningene

Stian Thelen

Oppdatert 11/01/2019 klokken 20:11 GMT+1

Fredrik Brustad har signert for Mjøndalen.

Brustad

Foto: Scanpix

– Jeg hadde lyst til å komme tilbake. Mjøndalen har en god plan og jeg tror de skal bite godt fra seg i Eliteserien nå, sier Fredrik Brustad til Eurosport.no.
Fredag kveld ble det klart at han signerte en treårskontrakt med Mjøndalen. Dermed forlater vingen Molde til fordel for bruntrøyene, som Eurosport.no og Romsdals Budstikke meldte fredag ettermiddag. Vingen synes det er en bittersøt smak når han nå forlater Molde.
– Jeg har vært der i litt over to år og har hatt mange fine stunder der. Det har vært litt opp og ned, men jeg tar med meg mange gode opplevelser. Jeg ønsker å takke alle i klubben og gleder meg til et nytt kapittel med Mjøndalen.

– Et avsluttet kapittel

Nå ser han frem til å pendle fra Oslo, der forloveden bor, til Mjøndalen. Det var en viktig årsak til overgangen.
Brustad var lånt ut til den skotske Hamilton, men utlånsavtalen ble terminert 10. januar. Utlånet ble aldri det han hadde sett for seg.
– For meg personlig var det ganske skuffende. Det var en dårlig match. Det var bare å bite tennene sammen og fortsette. Men da muligheten bød seg, tok jeg den. Det er et avsluttet kapittel.
– Hvorfor var det en dårlig match?
– Jeg ble brukt ute av posisjonen min og fikk ikke brukt styrkene mine. Det levde ikke opp til forventningene. Noen ganger funker det og andre ganger funker det ikke, svarer Brustad.
Sjekk denne fulltrefferen fra Brustad i 2017-sesongen. Saken fortsetter under videoen:
picture

Brustad banket inn 3-0

Tilfører Mjøndalen viktig rutine

Sportslig leder Kenneth Karlsen er fornøyd med å få på plass en spiller av Brustads kaliber.
– Han tilfører oss mye offensiv kvalitet og rutine som vi har behov for i returen til Eliteserien. Vi ønsker Fredrik velkommen til Mjøndalen, og takker samtidig Molde FK og agent Espen Røbekk for godt samarbeid vedrørende avtalen, sier Karlsen til klubbens nettsted.
Fouten Molde og Hamilton har vingen spilt i Stabæk og AIK, og har også et opphold i USA bak seg. I Mjøndalen vil den hurtigtoget bli brukt på høyrekanten og klubben får inn en spiller med mye rutine. Den akter han å bruke.
– Jeg har spilt fotball i noen år og har vært i forskjellige klubber. Der har jeg sett litt av hvert og har erfaring. Det viktigste er at laget bygger relasjoner. Mjøndalen er åpne og er konstruktive i kritikken. Der kan man si det man mener og det tror jeg blir en bra match, sier Brustad.
29-åringen kom til Molde fra AIK i 2016 og var involvert i 16 Eliteserie-kamper forrige sesong, før han ble lånt ut til Hamilton.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame