Populære sporter
All sport
Vis alt

Tente til etter stygg takling: – Var ganske sent ute

Oppdatert 03/02/2019 klokken 19:59 GMT+1

Tonny Brochmann reagerte kraftig etter Magnus Lekvens takling. VIF-spilleren forstår reaksjonen.

Brochmann

Foto: Eurosport

Vålerenga - Mjøndalen 0-2:
LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
– Den var stygg. Ikke pent. Han stempler han midt i skinnleggen, sa Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud.
Situasjonen han sikter til er da Magnus Lekven taklet Tonny Brochmann etter 35. minutter. VIF-spilleren var for sent ute og stemplet Mjøndalen-spilleren i leggen.
Se situasjonen. Saken fortsetter under videoen:

– Jeg så han ble sint

Brochmann reagerte kraftig og tente på alle plugger etter taklingen. I etterkant fanget kamerabildene opp tydelige knottemerker på angriperens ankel, men han kom seg på beina igjen etter å ha fått behandling og spilte videre.
– Den var vond. Jeg synes den var stygg, men det var bare en slagskade. Det blir bedre etter hvert. Det er ok. Jeg skal spille andre omgang også, sa Brochmann til Eurosport.no.
Lekven ble belønnet med et gult kort. VIF-spilleren forstår at Brochmann reagerte etter takling.
– Jeg så han ble sint. Den reaksjonen er fair. Jeg var ganske sent ute. Det var dårlig av meg, sa Lekven til Eurosport.no.
Se intervjuene. Saken fortsetter under videoen:

Hellum matchvinner

Like før slutt falt avgjørelsen. Andreas Hellum var sterkest i duellen etter innlegg fra Alexander Betten Hansen og kriget inn 1-0 til Mjøndalen. Minutter senere banket Jibril Bojang inn 2-0.
Mjøndalen-trener Vegard Hansen ble flere ganger intervjuet underveis i kampen av Eurosports kommentator Kenneth Fredheim. Hansen ga følgende rapport 72. minutter ut i kampen etter flere bytter fra begge lag var gjennomført.
– Det blir en annen type kamp. Et nytt Vålerenga-lag og vi har bytte mye. Nå er det blitt litt rotete. Nå er en del av verdien av kampen borte fra begge lag, men slik blir det ofte for begge lag tidlig på året, sa Hansen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame